İstanbul Kanatlarımın Altında...

Antonina Turizm yaratıcı kültür turlarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un ilk helikopter kültür turu olan “Havalı İstanbul “ ile İstanbul’un güzelliklerini bir de gökyüzünden seyredin. İlk tur 9 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

31/12/2019 23:40
İstanbul Kanatlarımın Altında...

Öncesinde tarih ve kentleşme üzerine özel bir seminerle başlayacak olan gezi, Maslak Helikopter Pisti’nden hareket edecek. 1 saat 15 dakikalık gezi boyunca İstanbul’un tarihi bölgeleri, kentleşme süreci, planlı ve plansız yapılanma gibi temel sorunları uzman rehber tarafından anlatılacak.

Maslak Kuleleri, Sarıyer, Uskumruköy, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı, Yoros Kalesi, Emirgan, Arnavutköy, Kandilli Askeri Lisesi, Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı Beylerbeyi Sarayı, Kız Kulesi, Selimiye Kışlası, Haydarpaşa Tren İstasyonu,  Bulgar Kilisesi, Fener Patrikhanesi, Galata Kulesi, Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı,  Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Hipodrom, Beyazıt Kulesi, Fatih Camii ve Mısır Çarşısı’nı kapsayan bu eşsiz deneyimin kişi başı ücreti ise 2250 TL.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.