İstanbul Havalimanı’nı sarsan intihar

İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve dün işten ayrılan İbrahim Laik, “Dış Hatlar” terminali üçüncü kattan atlayarak intihar etti.

18/06/2019 10:30
İstanbul Havalimanı’nı sarsan intihar

Hastanede hayatını kaybeden Laik, ölmeden önce sosyal medya hesabında, etnik kimliğinden ötürü dışlandığını belirtti. Laik’in sevdiği kızla ailelerin karşı çıkması sebebiyle evlenemediği bu sebep bunalımda olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öne sürüldü. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; güvenlik görevlisi olarak çalıştığı İstanbul Havalimanı'nda dün işten ayrılan ve kartını teslim eden İbrahim Laik, bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti. Daha sonra ise havalimanında tek başına dolaşan Laik, gecenin ilerleyen saatlerinde, dış hatlar geliş terminalinin 3'üncü katından kendisini boşluğa bıraktı. Habip Atam imzalı habere göre, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“HEP DIŞLANDIK…”

İntihar etmeden önce sosyal medyada, etnik kimliğinden ötürü sürekli dışlandığını yazan İbrahim Laik'in paylaşımı Twitter'da gündem oldu. Gözyaşları içerisindeki fotoğrafına eklediği paylaşımında “Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık, belki bu yaptığım şeyle değişir. Ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene… Hakkınızı helal edin” diye yazan İbrahim Laik'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR SÜREDİR BUNALIMDAYMIŞ

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, sevdiği bir kızla evlenmek istediği ancak ailelerin karşı çıktığı öne sürülen Laik'in bir süredir bunalımda olduğunun belirlendiği öne sürüldü. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Laik'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.