İstanbul Havalimanı'nda flaş otopark kararı

İstanbul Havalimanı'nda 30 Aralık 2018'e kadar bedelsiz olacağı duyurulan otopark hizmeti ücretleriyle ilgili yeni bir karar alındı.

05/01/2019 15:09
İstanbul Havalimanı'nda flaş otopark kararı

İstanbul Havalimanı'nda 30 Aralık 2018'e kadar bedelsiz olacağı duyurulan otopark hizmeti ücretleriyle ilgili yeni bir karar alındı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA Airport tarafından alınan karar doğrultusunda ücretsiz otopark hizmetinin Şubat ayının sonuna kadar devam edeceği duyuruldu.

İGA'dan yapılan resmi açıklamada, "Arabanız da otoparkımızda tatil yapacak! İstanbul Havalimanı otoparkı Şubat ayı sonuna kadar ücretsiz!" ifadeleri kullanıldı.

HAVAİST ÜCRETLERİNDE İNDİRİM SONA ERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Otobüs İşletmeleri AŞ'nin yeni markası HAVAİST'in, İstanbul Havalimanı'na sunduğu "Bagajlı Lüks Taşımacılık" hizmetindeki yüzde 50 oranındaki indirim 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren sona ermişti.

İstanbul Havalimanı açılış kapasitesine göre seferlerini artıran HAVAİST, THY'nin sefer artışlarıyla birlikte otobüs ve sefer sayılarını artırmayı planladı. Airport'un haberine göre, 9 Ocak'tan sonra İstanbullulara, 27 otobüs ile günlük 100 sefer yapılarak ulaşım hizmeti verilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.