İstanbul Gönen Hotel'e yeni Genel Müdür...

Turizm ve Otelcilik sektöründe yaklaşık 20 yılı geride bırakan ve yurt içinde birçok otelde üst düzey yöneticilik yapan Ahmet Arıcasoy, İstanbul Gönen Hotel Genel Müdürü olarak atandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Gönen Hotel'e yeni Genel Müdür...

Gönen Şirketler Grubu tarafından İstanbul’da 5 yıldızlı otel yatırımlarının yeni rotası olan Yenibosna’da inşa edilen ve Ekim 2012 yılında resmi açılışı yapılacak olan bölgenin en yeni 5 yıldızlı oteli İstanbul Gönen Hotel, güçlü kadrosundaki tecrübeli isimlerle otelcilik sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Profesyonel iş hayatına ilk olarak 1992 yılında İstanbul Maçka Otel’de Ön Büro Müdürü olarak başlayan Arıcasoy, 2002-2005 yılları arasında Dedeman İstanbul’da, 2005-2006 yılları arasında ise, İstanbul Conrad Hotel’de aynı görevde bulundu.

Arıcasoy, daha sonra 2006 yılında Genel Müdürlük görevini üstlendiği Hotel Villa Zurich’de 4 yıl çalıştı. İstanbul Gönen Hotel’deki görevine atanmadan önce 2011 yılından bu yana Dedeman Hotels & Resorts’da Genel Müdürlük görevini yürüten Arıcasoy, sektör deneyimlerini ve tecrübelerini bundan böyle İstanbul Gönen Hotel’in misafirlerinin hizmetine sunacak.
 
1992 yılında Marmara Üniversitesi Otel Yönetimi Bölümü’nden mezun olan ve çok iyi derecede İngilizce bilen Ahmet Arıcasoy, evli ve 2 çocuk babası.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.