İstanbul gecelerinin ciro rekortmenleri...
Son yılların en trendi şehri olan İstanbul'a milyonlarca yerli ve yabancı turist geliyor. Medeni iftarımız olan yiyecek içecek sektörü her sene gittikçe kalitesini artırıyor. Artık İstanbul'daki birçok mekan dünyaca ünlü finans şirketleri tarafından yakın takibe alındı.
.jpg)
1993 yılında açılan Da Mario'dan sonra, birçok kafe ve restoranın sahibi olan İstanbul Doors grubu hızla büyümeye devam ediyor. Levent, Bülent, Rıza Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Doors Grubu bir ilki gerçekleştirdi.
Peki bu mekanlar sizce yılda ne kadar ciro yapıyor? Bacasız sanayi dediğimiz yeme içme sektörünün dosyasını sizler için ele aldık. Kaç para ciro yapıyorlar, kaç kişi çalıştırıyorlar, kaç kişi aynı anda yemek yiyor. Çok popüler olmasına rağmen ‘‘Lucca'' ve ‘‘Zuma'' ilk onun içinde yer alamadı. Çünkü mekanların kapasitesi çok düşük.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: