İstanbul’da rehberler başkanını seçiyor…. En güçlü isim Gökhan Çeliktaş
İstanbul Rehberler Odası’nın 5. Genel Kurul Toplantısı yarın, (8 Aralık Pazar Günü) Şişli Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşecek. İRO Başkan adayı Gökhan Çeliktaş, daha güçlü bir meslek odası vaadinden bulunarak, genel kurula katılımın önemini vurgulayarak, tüm meslektaşlarından destek beklediğini ifade etti.
İstanbul Rehberler Odası’nın en güçlü adayı olan Gökhan Çeliktaş, yapılacak olan seçimlere Çağdaş Rehberler adına başkanlık için seçimlerde yarışacak.
İRO Başkan adayı Gökhan Çeliktaş yaptığı açıklamada, “İstanbul’da turizmci bir ailede doğdum, turizmin içerisinde büyüdüm. Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turist Rehberliği bölümünü bitirerek Profesyonel Turist Rehberi oldum. Sonrasında Arkeoloji eğitimi de alarak Arkeolog oldum.
Rehberlik hayatım boyunca İstanbul, Kuşadası ve Kapadokya bölgesinde ikamet ettim, rehberlik yaptım. Incoming, outgoing ve ingoing pazarlarında endonezce ve ingilizce dillerinden rehberlik yapmaya devam ediyorum. İstanbul Rehberler Odası 4. Dönem Mevcut yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevimi sürdürüyorum. Yarın yapılacak olan genel kurulda Çağdaş Rehberler adına başkan adayıyım” dedi.
Gökhan Çeliktaş’ın Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimler ise, Hüseyin Özgür Özaltun, Hakkı Kaya Ocakacan, Seda Bozdağcı, Devrim Güleç, Sema Habilova, Erkan Eseroğlu, Murat Sel ve Nehrun Demirdurak gibi deneyimli rehberler yer alıyor.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: