İstanbul Bosphorus Hotel’e yeni Genel Müdür...

Anıl Boydaş Tınaz, Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Boydaş Tınaz, Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in yönetiminden sorumlu olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Bosphorus Hotel’e yeni Genel Müdür...

İstanbul’un merkezinde konsepti, mimarisi, hizmet anlayışı ve  ayrıcalıklarıyla Marriott International’ın en yeni üyesi olan Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel açıldı. Turizm sektöründe 20 yılı aşkın bir süredir deneyime sahip olan Anıl Boydaş Tınaz, Ağustos’un ilk haftası açılışını gerçekleştiren Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’e Genel Müdür olarak atandı. 

Anıl Boydaş Tınaz, 1990 yılında Strasbourg’daki Schiller International Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Intra Turizm’de Satış Temsilcisi olarak iş hayatına başladı ve 1994 yılına kadar bu görevini sürdürdü. 1994 yılından 1997 yılına kadar Conrad İstanbul’da Kıdemli Satış Müdürlüğü yapan Boydaş Tınaz, 1997 yılında Polat Turizm Grubu’na katıldı ve 2003 yılına kadar Renaissance Polat İstanbul Hotel’in Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev aldı.

2003 yılında Satış ve Pazarlama Direktörü olarak terfi alan Anıl Boydaş Tınaz, 2008 yılından 2011 yılına kadar hem Renaissance Polat İstanbul hem de Renaissance Polat Erzurum Otelleri’nin Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi. Boydaş Tınaz,  2012 yılı itibariyle Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in Genel Müdürü oldu.

Turizm sektörünün en deneyimli isimlerinden biri olan Anıl Boydaş Tınaz, 2 çocuk sahibi. Tınaz, İngilizce, İtalyanca ve Fransızca biliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.