İspanyollardan Türkiye'ye 'Saç ektirme' göndermesi.. Turkish Hairlines

Türkiye’ye saç ektirmek için gelen kişilerin sayısı her geçen gün artarken bu durum İspanyol sinemasına ‘Turkish Hairlines’ film afişleri ile taşındı. Vizyona girmeye hazırlanan İspanyol yapımı komedi filmi Por los pelos’in konusu dikkat çekti.

12/08/2022 12:32
İspanyollardan Türkiye'ye 'Saç ektirme' göndermesi.. Turkish Hairlines

Son yıllarda özellikle İstanbul'da sokakta kafaları bandajlı pek çok turist görmek mümkün. Türkiye'nin bu ünü ise uluslararası sinemalara da taşınmış durumda. 

Aylar önce The Sun gazetesi ‘Saç ekiminin şehri’ başlığı ile Türkiye’deki saç ekimlerini manşetine taşımıştı. Türkiye’nin ünü önce gazete manşetlerine sonra da beyaz perdeye taşındı.

POR LOS PELOS’İN KONUSU

İspanyol yapımı komedi filmi, kellik problemi yaşayan Juanjo, Sebas ve Rayco adındaki arkadaşların özgüvensizlikleri ile başlıyor. Odatv'nin haberine göre, saç kıran problemleri başlayan üç arkadaş toplumsal baskıya daha fazla dayanamayıp binlerce kilometre öteden saç ektirmek için Türkiye’ye geliyor.  Ve ‘Turkish Hairlines’ hikayesi de burada başlamış oluyor…

‘TURKISH HAIRLINES’ AFİŞİ

Yarın İspanya’da vizyona girecek olan ‘Por los pelos’ filminin afişi İspanya sokaklarına çoktan asıldı. Asıldı asılmasına ancak filmin afişlerindeki ‘Türkiye’ detayı dikkat çekti. Çünkü filmin yayınlanan afişinde yer alan uçağın üzerinde ‘Turkish Hairlines’ yazıyordu.

Tanımı yapılan filmde uçaktaki 'Turkish Hairlines' yazısı espri konusu olurken vizyona girecek filmin fragmanı da sosyal medyada dikkat çekti.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Film İspanya’da vizyona girmek için saatler sayarken Türkiye gündemine çoktan oturdu. Sosyal medyada afişleri paylaşılan filme pek çok Türk kullanıcı esprili yorum yaptı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.