İş ve eğlence dünyası W Istanbul Studios’ta

Tarihi Akaretler Sıraevler’de yer alan W Istanbul Studios, iş toplantılarının yanı sıra tüm sosyal organizasyonlarınız için de ideal bir mekan olarak sizleri bekliyor.

22/08/2019 11:45
İş ve eğlence dünyası W Istanbul Studios’ta

Marriott International çatısı altında; Lüks Oteller kategorisinde yer alan W Istanbul; adından söz ettiren partilerin yanı sıra iş dünyası için sunduğu hizmetlerle de dikkat çekiyor. Tasarımın teknoloji ile buluştuğu 340 metrekarelik toplantı odalarındaki yeni nesil teknik ekipmanlarıyla W Istanbul, toplantıların ve birbirinden renkli etkinliklerin vazgeçilmez adresi.

W Istanbul Studios, mükemmel hizmet ve konforu ile misafirlerini Akaretler’in kalbinde ağırlıyor. Ayrıcalıklı konumu ile dikkat çeken W Istanbul, şehrin merkezinde toplantılarınıza 5 yıldızlı hizmet kalitesi ile ev sahipliği yapıyor.

Toplantı sonrası vazgeçilmez keyfiniz

Farklı toplantı ve etkinliklere özel olarak hazırlanan W Studiolar, misafirlerin daha verimli ve kreatif zaman geçirebilmesi için özel olarak dizayn edildi. Dört farklı büyüklükteki toplantı salonları, ferah ve şık görüntüsüyle karşınıza çıkıyor. Fiziki kapasitesi ve modern ses sistemleri ile çağı yakalayan W Istanbul, lezzetli tatları ve imza menüsü ile de enerjinizi yükselterek toplantınıza renk katıyor.

Ambiyansı ve müzikleriyle bilinen W Lounge, toplantı sonrası yoğun iş temposundan kaçmak isteyenleri birbirinden lezzetli kokteylleri ve enfes atıştırmalıkları ile karşılıyor. Gün içerisinde W tarzı fine dining yapabileceğiniz, W Liquid Lab’den çıkan eşsiz içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz mekânda, birbirinden ünlü yerli ve yabancı DJ’ler her gece ritmi yükseltiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.