İş toplantılarını keyifli hale getiren oteller...

Başarının yolunun çalışan memnuniyetinden geçtiğine inanan firmalar kurum içi toplantılarını ileri teknoloji ve konfor standartlarıyla donatılmış lüks otellere taşıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş toplantılarını keyifli hale getiren oteller...

Personel memnuniyetini dikkate alan firmalar, şirket içi toplantılarını lüks otellere taşıyor. Çalışanlarını ve müşterilerini ev konforunda bahçeli odalarda ağırlayan da var, toplantı sonrası SPA’da rahatlatan da…

Sıkıcı iş toplantılarını keyifli hale getirerek çalışan motivasyonunu artırmayı hedefleyen şirketler kurum içi toplantılarını otellere taşıyor. Altunizade’de hizmete açılan Ramada İstanbul Asia Hotel’in Genel Müdürü Tanju Özalpay, İstanbul’un stresli ve yoğun iş yaşamından bunalan iş adamlarının şirket toplantılarını otellerde yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

Böylece iş toplantılarının keyifli hale getirildiğine dikkat çeken Özalpay, “Normalde her şirketin toplantı salonu var. Ancak burada yapılan toplantılar katılanlar için yeterince keyifli ve verimli olmamaktadır. Bunu dikkate alan iş adamları toplantılarını ev konforu ve son teknolojik imkanlarla donatılmış otellerde yaparak etkinlik ve verimlilikleri artırmakta ve motivasyonu sağlamaktadırlar.  Ramada İstanbul Asia Hotel olarak biz de haftada en az 5 toplantıya ev sahipliği yapıyoruz” dedi.
 
Ev konforunda toplantı salonu...
 
Anadolu yakasının ilk Ramada’sı olan Ramada İstanbul Asia Hotel’in kent merkezine yakınlığı ve hizmet kalitesi ile iş oteli olarak ön plana çıktığını ifade eden Özalpay şunları kaydetti: “Altunizade’de bulunan 80 odalı otel, iş adamlarının çalışabilmek için gereksinim duyabileceği her türlü ihtiyaçlarını karşılanırken, işten arta kalan zamanlarında ise dinlenebilecekleri ve kendilerini yenileyebilecekleri özel bir butik otel olarak hizmet sunuyor. Çeşitli organizasyonlar için farklı konseptlerde tasarlanmış 4 toplantı salonu bulunan otelimiz, özel bahçe odaları ile de misafirlerine ayrı bir ev konforu yaşatıyor. Aynı zamanda Türk ressamların eserlerinin sergilendiği odalar ve genel alanlar, misafirlerin konforu için en ince ayrıntılar düşünülerek özenle dekore edildi.”
 
Odaların kapısı bahçeye açılıyor...
 
Ramada İstanbul Asia’nın kapıları çeşitli büyüklükteki kişisel özel bahçelere açılan odalarda; 4 yollu iklimlendirme sistemi, LED TV, film kiralama gibi ayrıcalıklı hizmetler sunduğuna işaret eden Özalpay, “Ramada İstanbul Asia’nın iş dünyasının kurumsal davet, toplantı gibi etkinlikleri için tasarladığı ve en yeni teknolojik sisteme sahip 4 toplantı odası, farklı konseptteki organizasyonlara çözüm üretiyor. Toplantıdan çıkan şirket çalışanları ve iş adamları, SPA’da özel indirimli rahatlama imkanları ile günün stresini üzerinden atıyor.
 
Ramada İstanbul Asia Hotel ayrıca ücretsiz otopark, vale, barkovizyon, kablolu-kablosuz internet, isteğe göre simultane çeviri, kahve molası ve her toplantı bitiminde sunduğu “bonus” gibi hizmetler ile ön plana çıkıyor. Bu özelliklerimizle ve hizmet kalitemizle Ramada İstanbul Asia Hotel olarak yüzde 95 misafir memnuniyetini korumaktayız” diye konuştu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.