İş seyahatlerinin favori ülkeleri...

Genelde bayii seyahatlerinde eğlenceli hayat tarzıyla ön plana çıkan Tayland (Bangkok), Kıbrıs, Hollanda, Rusya ve Ukrayna gibi ülkeler tercih edilirken, şirket içi motivasyon artırıcı ve ödüllendirici organizasyonlarda genellikle son dönemin popüler destinasyonları rağbet görüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş seyahatlerinin favori ülkeleri...

Seyahatin iş ile ilgili olan kısmının dışında kalan zamanlarda seyahat eden çalışanların en iyi şekilde nasıl vakit geçirdiğini sorgulayan ve onu sağlamaya yönelik hizmet veren Gazella Turizm,  1996 yılından beri şirketlerin hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahat organizasyonlarını planlıyor. Gazella Turizm, vize, uçak bileti, otel, rehberlik, transfer, eğlence, kültürel turlar gibi alanları planlanmak için hizmet sunmasının yanı sıra şirketlerin gezilerinin amaçlarına en uygun destinasyonları belirleme süreçlerinde de destek veriyor.

Özellikle firmaların yurtdışı bayi motivasyon gezileri bu tip seyahatler arasında en çok karşılaşılan organizasyonlar arasında yer alıyor. Genelde bayii seyahatlerinde eğlenceli hayat tarzıyla ön plana çıkan Tayland (Bangkok), Kıbrıs, Hollanda, Rusya ve Ukrayna gibi ülkeler tercih edilirken, şirket içi motivasyon artırıcı ve ödüllendirici organizasyonlarda genellikle son dönemin popüler destinasyonları rağbet görüyor. Kültür turlarında Küba, Lübnan’da Beyrut, Brezilya’da Rio de Janerio, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai ve Abu Dabi ilgi gören seyahat noktaları olurken tatil amaçlı gezilerde Endonezya’da Bali, Tayland’da Phuket, Koh Samui ve Küba talep çekiyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.