İş GYO, turizmde iddialı...

İş GYO, İstanbul Tuzla’ya ve Rusya’ya bir otel yapmayı planlıyor. İş GYO İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülfem Sena Tandoğan, "Turizmdeki potansiyeli değerlendirmek istiyoruz. Turizmde iddialıyız" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş GYO, turizmde iddialı...

İş GYO İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülfem Sena Tandoğan, İzmir’de uzun süredir bekleyen projede sona yaklaştıklarını belirterek, Bayraklı’da AVM, konut ve ev-ofis’lerden oluşacak çalışma için yıl sonuna doğru temel atacaklarını ifade etti. 150 milyon dolarlık yatırım değerine sahip proje, 25 ve 49 katlı iki kule olarak planlandı.

Tuzla’ya AVM, otel ve konut...

Mimari tasarımda Ağa Han ödüllü mimar Emre Arolat’ın imzasının olacağını belirten Tandoğan, “Geleneksel yaşam tarzını ve modern mimariyi birleştirecek özgün bir konsept ortaya koyacak proje, tüm yönleriyle İzmir gibi ferah ve İzmirli gibi şık olacak. Kent parkı gibi tasarlanan projenin lansmanı da yıl sonunda yapılacak” dedi.

Bu arada hem yurt içinde hem yurt dışında farklı projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Tandoğan, Tuzla’da 60 dönümlük arsada 5 bin kişilik İş Bankası operasyon merkezinin yanı sıra AVM ve otel yapacaklarını açıkladı. Ayrıca, bölgedekibirbaşka arsalarında yeni konut projesine başlamayı planladıklarını belirten Tandoğan, “İki projeye 300 milyon dolar yatırım yapacağız. Projeler 30 ay içinde tamamlanacak” diye konuştu.

Rusya’ya şehir oteli...

Kayı Gayrimenkul ile Rusya’da NIG isimli bir şirket kurarak burada bir şehir oteli yapma kararı aldıklarını ifade eden Gülfem Sena Tandoğan, “Moskova ile portföyümüzdeki otel sayısı 4’e çıkacak. Turizmdeki potansiyeli değerlendirmek istiyoruz. Vizelerin kalkması sektörü oldukça hareketlendirdi. Turizmde iddialıyız” dedi. (Yavuz Karaman)

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.