İş GYO ile Kayı Holding'ten, Moskova'da turizm yatırımı...

Yurtdışında turizm sektöründeki fırsatları değerlendiren İş GYO, Kayı Holding ile Moskova'da 5 yıldızlı otel yapacak. Nest in Globe (Evrendeki Yuva) isimli şirket kuran ortaklar çevre ülkelere de birlikte açılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş GYO ile Kayı Holding'ten, Moskova'da turizm yatırımı...

Yurtdışında otel yatırım olanaklarını araştıran İş GYO Kayı Holding ile birlikte yola çıkıyor. Türkiye ile Rusya arasında kalkan vizeler sadece Rus turistleri güney sahillerine gelmeye değil Türk yatırımcıları da Rusya'da yatırım yapmaya teşvik etti. Daha önce turizm sektöründeki fırsatları araştırdıklarını açıklayan İş GYO, Moskova'da Kayı Holding ile 5 yıldızlı otel yapmak için kolları sıvadı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Taş'ın haberine göre, iki grup Nest in Globe- NIG (Evrendeki yuva) adını verdikleri şirketle önce Rusya ardından ise Amsterdam'a yönelecek. İş GYO'dan yapılan açıklamada Rusya'da yatırım yapmak amacıyla kurulan Nest in Globe şirketinin Hollanda'nın Amsterdam şehrinde de Kayı Holding ile birlikte 90 bin euroya Hollanda sermayeli bir şirket kurduğu belirtildi.

İş GYO turizm alanındaki yatırımlarına Kapadokya'daki Likya Lodge otelinin arazisini satın alarak ile başlamış daha sonra Magic Life İmperial otelinin arazisi alınarak bu yatırımlar devam etmişti. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ise turizm alanında fırsatları değerlendireceklerini ve yurtdışındaki projelerle de ilgileneceklerini açıklamıştı.

Rusya, ortalama 400 dolarlık geceleme fiyatı ile Avrupa'daki otellerden daha yüksek fiyatları ile turizm sektöründe dikkat çekiyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.