İş dünyasının yeni adresi...

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, 11 toplantı odası ve balo salonu ile iş dünyasının nabzını tutmaya hazır.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş dünyasının yeni adresi...

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ve  planlanmış, birleştirilebilen ya da ayrı ayrı kullanılabilen toplantı mekanları ile küçük ya da büyük her türlü organizasyonunuzu keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Yeni nesil ekipman ve teknik donanımıyla sizin için tasarlanmış bir mikro dünyanın parçası olacağınız Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in yüksek kalite standartlarına uygun olarak hazırlanan toplam 12 toplantı ve etkinlik mekanında, LCD monitörler, barkovizyon, perde gibi ihtiyacınız olan tüm temel ekipmanlar yer alıyor.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, kongre, seminer, sosyal davetler, konferanslar için toplantı odaları ve kolonsuz balo salonu ile her konuğun hak ettiği konforu ve ilgiyi sonuna kadar deneyimleyebileceğiniz şekilde tasarlandı.

Ayrıca, İstanbul’da ilk kez toplantı salonlarında tüm ekipmanların ve ışığın kontrolünü sağlayacak iPad’ler ile burada başarılı toplantılara imza atabilirsiniz. Fuaye alanlarında ise toplantı öncesinde, arasında ya da sonrasında zengin ve temalı kahve molaları pek çok ayrıcalıklı hizmetten herhangi bir ek ücret ödemeden yararlanmak mümkün.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.