İş dünyasının kalbi yenilendi...

The Marmara Taksim'in ‘Meeting Center’ konseptiyle yenilenen toplantı salonlar, modern çağın tüm teknolojik altyapısını hizmete sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İş dünyasının kalbi yenilendi...

The Marmara Taksim, dünya çapında birçok çarpıcı projeye imza atmış usta mimar Dan Kwan'ın imzasıyla hizmette mükemmelliğin sınırlarını zorluyor. İstanbul’un simgelerinden The Marmara Taksim 20. yılında, dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Dan Kwan imzasını taşıyan, Türk sanatı ve kültürünün “modern” ile harmanlanmasından oluşan yeni yüzüyle misafirlerinin hizmetinde.

Renovasyon çerçevesinde ‘Meeting Center’ konseptiyle yenilenen toplantı salonları ise, modern çağın tüm teknolojik altyapısını hizmete sunuyor. Tümüyle toplantı amaçlı olarak yeniden tasarlanan, üç break out ve beşe bölünebilen The Marmara Meeting Center katı toplantılarınızı eksiksiz yerine getiriyor.

 

İleri teknolojinin konforu...

The Marmara Taksim, 2 balo ve 35 metre ile 450 metrekare arasında farklı ölçülerdeki 19 toplantı salonunu tamamen yenileyerek, İstanbul’un toplantı ve organizasyon merkezi olma özelliğini koruyor. İhtiyacınıza göre 10 kişilik küçük toplantılara veya 1000 kişilik uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapabilecek kapasitedeki salon ve alanlar, modern çağın gerektirdiği tüm teknoloji altyapısına sahip.

Dijital panolardan bir tuşla toplantı salonlarının ışık sistemlerini kontrol edebilen otomasyon sistemlerinden, yüksek hızda internete kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm detayların düşünüldüğü toplantı salonları, özel tasarım sandalye ve mobilyalarıyla katılımcıların konforunu da ön planda tutuyor.

Residence kitchen farkıyla...

The Marmara Taksim, toplantıları bir lezzet şölenine dönüştürmek için de çeşitli imkânlar sunuyor. Residence kitchen konsepti farkıyla, katılımcılar toplantı öncesi The Marmara’nın ödüllü şeflerinin hazırladığı birbirinden lezzetli kahvaltılıkları tatma olanağı buluyor, toplantı aralarında isterlerse çay-kahvelerini içiyor, isterlerse lounge kısmındaki barda içeceklerini yudumlayabiliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.