İntra Turizm 30'uncu kuruluş yıldönümünü turizmcilerle kutladı...

İntra seyahat acentesi, 30. kuruluş yılını İstanbul Sarıyer’deki Event Garden’de düzenlediği bir açık hava partisi ile kutladı. Turizm sektöründen yüzlerce davetlinin katıldığı partide İntra çalışanları ve İntra ile çalışan şirket ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İntra Turizm 30'uncu kuruluş yıldönümünü turizmcilerle kutladı...


30. yıl pastasını Intra Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu ve Intra çalışanları birlikte kesti. 

İtalya ve İspanya pazarları başta olmak üzere yurtdışından Türkiye’ye incoming ve incentive ağırlıklı çalışan seyahat acentesi İntra, 30. yılını, İstanbul Sarıyer’deki Event Garden’de düzenlediği ve çalışanları, partnerleri ve sektör temsilcilerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir açık hava partisi ile kutladı.





30. yıl partisinde kısa bir konuşma yapan Intra Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu, 30 yıl içerisinde Intra ile işbirliği yapan, Intra’nın çalışmalarında emeği geçmiş tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.



“Çevre önemli kriterimiz olacak”

İntra’nın bundan sonraki vizyonu arasında çevrenin önemli bir yer tuttuğuna değinen Karaoğlu, “Çevremizi koruyan standartları iş hayatımızdaki uygulamalarda konularımızın başına koyacağız. Tedarik seçimlerimizde bunu bir kriter olarak kullanacağız” dedi. 




“Genç turizmcilerin yetiştirilmesi için vakıf kuracağız”

İntra olarak 30. yıllarında yeni kuşak turizmcilerin yetiştirilmesi amacıyla bir vakıf kuracaklarını söyleyen Ertuğrul Karaoğlu, “30. yılımızda bir vakıf kurarak turizmci olma yolunda yürüyen gençlere eğitim ve gelişmelerinde yardımcı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Karaoğlu, 30. yıllarında bu amaçla 30 kişiyi İtalya ve İspanya’ya götürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. 





İntra’nın 30. yıl partisinde Intra çalışanlarının yanı sıra İntra ile çalışan şirket ve kuruluşlara teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca, yapılan çekilişte ise davetlilerden bazıları iç ve dış hat uçak bileti, farklı restoranlarda yemek gibi farklı hediyeler kazandılar.




İntra’nın 30. yıl pastasını ise Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu ile birlikte tüm İntra ailesi birlikte kestiler. (shf)






Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.