Intercontinental Hotels Ailesi, İzmir'de buluştu...

Intercontinental Hotels Group Türkiye satış ekipleri, Crowne Plaza İzmir'in ev sahipliğinde gerçekleşen kokteylde bir araya geldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Intercontinental Hotels Ailesi, İzmir'de buluştu...

Dünyanın en yaygın otel grubu olan IHG, Intercontinental Hotels Group oteller zincirine ait Crowne Plaza Ankara, Crowne Plaza Asia, Crowne Plaza Harbiye, Crowne Plaza Old City, Crowne Plaza Istanbul ORA,Holiday Inn Istanbul Airport, Holiday Inn Bursa ve Holiday Inn Istanbul City otellerinden gelen temsilciler Crowne Plaza Izmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen kokteylde bir araya geldi. 

Crowne Plaza Izmir Genel Müdürü Faik Alsaç yaptığı konuşmada, IHG’nin Türkiye yatırımlarına hız vereceğini belirterek, "Türkiye'de şu anda işletmede olan 15 otelimiz bulunuyor. Bir yandan Ankara, İstanbul ve Konya gibi kentlerde devam eden projeler yakında hayata geçecek’’ dedi.‘’IHG Türkiye'de çok hızlı büyüyecek, bunun potansiyelleri de mevcut. IHG çatısı altındaki 7 marka içinden Intercontinental, Crowne Plaza, Holiday Inn ve Holiday Inn Express markaları Türkiye için son derece uygun markalar.
 
Amacımız Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük uluslararası zincir olmak. Grup olarak kısa süre içinde Türkiye pazarında lider konuma gelmek için çalışıyoruz." diyerek konuşmasına son verdi.  İlki İstanbul’da gerçekleşen IHG Türkiye otelleri etkinliklerindeki 2. durak Crowne Plaza İzmir olurken grup üyesi oteller ortak tanıtım çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdiler.   

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.