İngiliz Olimpic Holidays, Türkiye programını genişletti...

Olimpic Holidays, yeni resort ve oteller ekleyerek ve İngiltere'den yerel uçuşları arttırarak 2010 için Türkiye programını önemli ölçüde genişletti. Olimpic Holidays, Antalya ağırlıklı olarak, Ege ve Akdeniz'in önde gelen resortlarında 28 işletmeyi ekleyerek kapasitesini 1/3 oranında arttırdı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiliz Olimpic Holidays, Türkiye programını genişletti...

Olimpic Ticari Direktörü Photis Lambrianides, Türkiye'nin 2009'da çok iyi bir sezon geçirdiğini ve sektör ile tüketiciler nezdinde çok popüler bir destinasyon olarak yükseldiğini söyledi. Ülkenin Euro sınırları dışında olması, tatil satın almalarında fiyat/değer açısından Euro sınırları dahilindeki ülkelere nazaran önemli bir avantaj sağladı.

 

Türkiye'nin olağanüstü bir potansiyeli olduğuna dair düşüncemize bağlı olarak, şimdi büyümemiz mantıklı bir opsiyondur. Türkiye şimdi ürün çeşitliliğimize yakışmaktadır ve Olimpic Holidays bu sayede gerçek bir Doğu Akdeniz Spesiyalisti olmaktadır. Olimpic'in son genişlemesi Ege ve Akdeniz'in yükselen popüler resort bölgeleri olan Bodrum, Dalaman ve Antalya'yı kapsıyor. Antalya'nın da 2010 programına dahil edilmesi ile artık Olimpic Kucaklayan Türkiye ürününe sahip denilebilir ve gelecek yıl destinasyon için 35% artış öngörüyoruz. (tourexpi)

 

Türkiye'ye yaklaşımımız tıpkı çekirdek ürünlerimiz olan Yunanistan ve Kıbrıs'ta olduğu gibi; geniş bir ürün yelpazemiz var, ucuz yatak sunan apartmanlardan pahalı beş yıldızlı resort ve otellere kadar.

Olimpic artık aralarında NewCastle, Glasgow, Birmingham, Bristol,East Midlands ve Leeds Bradford'un da olduğu,İngiltere'nin dokuz havaalaanından Türkiye tatili sunuyor. Hem destinasyon olarak hem de kalkış havaalanlarının coğrafi dağılımı anlamında genişledik. Bunun gerekçesi Türkiye'ye iş hacmimizi arttırmak için cesaret vermektir.

 

Yeni özellikleri ile Antalya Bölgesi'ne Gatwick, Birmingham ve Manchester'dan uçuşlarımız var. Beş yıldızlı Marmara Antalya Olimpic'in Platinium Dereceli otelidir ve Antalya, Belek ve Side'de 3-5 yıldızlı tesislerimiz bulunuyor. Bir çok HD tesisimiz var,diyen Lambrianides Türkiye'nin HerŞeyDahilleri iki misli çekici, mükemmel kalite sunuyorlar ve euro bölgesi dışında olmaları benzersiz değer sunmalarını sağlıyor.

 

Side'de sadece yatak sunan Cats Garden Otel'in haftalık 325GBP'lik programı ile Marmara Antalya'nın oda kahvaltı haftalık 425 GBP'lik paketi Antalya'yı ürün yelpazesinde lider kılıyor. Olimpic, haftanın dört günü, Antalya veya Kemer çıkışlı, kişibaşı 540GBP'lik, yedi gece gulet cruise paketlerini de ekleyerek bu alanda da büyüdü. Olimpic Bodrum ve Marmaris'te de gulet seçenekleri sunuyor. Lambrianides, gulet turlarının muhteşem değer sunan bir tatil alternatifi olduğunu söyledi ve kıyılar boyunca seyahatin hem büyüleyici hem de ilginç bir rahatlama yöntemi olduğunu belirtti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.