Imaginarium'dan oyuncaklarınızı paylaşın kampanyası...

Imaginarium, 6 Kasım - 25 Aralık tarihleri arasında düzenlediği "Dayanışma İçindeki Çocuklar" kampanyası ile çocuklara, oyuncaklarınızı paylaşın çağrısında bulunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Imaginarium'dan oyuncaklarınızı paylaşın kampanyası...

İspanyol oyuncak devi Imaginarium, Bulunduğu tüm ülkelerde düzenlediği "Dayanışma İçindeki Çocuklar " kampanyası ile çocukların kendi yaşıtlarına yardım etmesini sağlayarak Dayanışma, Yardımlaşma ve sevgi bilincini aşılıyor.

Ilki 2008 yılında düzenlenen kampanyanın şartları bu yıl da değişmiyor; kampanyaya destek verecek olan çocuklar bir ayakkabı kutusu içerisine sade, dayanıklı, pil içermeyen, kötü durumda olmayan, şiddet ve savaş unsuru taşımayan oyuncaklar ile okul malzemeleri, el işleri ve Parçaları koyarak Imaginarium mağazalarına getiriyorlar. Imaginarium, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne teslim edilecek oyuncak dolu kutular, Türkiye'de oyun çağında ve ihtiyacı olan çocuklara ulaştıracak.

Daha önce 28 ülkeden 65,000 'üzerinde çocuğun Dayanışma hediyesi aldığı kampanyada, bu yıl içinde Imaginarium Türkiye olarak daha fazla çocuğun gelişimine ve Eğitimine destek vererek Türk çocuklarının Dayanışma ruhunu tüm dünyaya ilan etmek için, onun çocuğu kampanyaya katılmaya davet ediyor.

OYUNCAKLARIN BIRAKILACAĞI Imaginarium MAĞAZALARI:

Imaginarium City's /

Imaginarium Kanyon /

Imaginarium Artell Forum Kemerburgaz / İSTANBUL 

Imaginarium Panora / ANKARA

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.