İki otel daha sağlık çalışanlarına kapılarını açtı

İstanbul Fatih Kıztaşı’nda bulunan Nan Hotel ve İstanbul Ortaköy’de bulunan Corner Hot Ortaköy Hotel, sağlık personeline ücretsiz olarak kapılarını açtı.

26/03/2020 20:18
İki otel daha sağlık çalışanlarına kapılarını açtı

Konuyla ilgili olarak Nan Hotel’den yapılan açıklamada, “Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bu süreçte elimizi taşın altına koyup, nasıl bir fayda sağlayabiliriz diye düşündük. Yönetim Kurulu’yla yaptığımız istişare neticesinde, Fatih otelimizin belli bir bölümünü, gecesini gündüzünü bizler için feda eden sağlık çalışanı arkadaşlarımıza tahsis etmeye karar verdik.

Civar hastanelerde görev yapan sağlık personeli arkadaşlarımızın istirahat etmek ve duş almak gibi ihtiyaçları için otelimizde 7-24 misafir  edeceğimizi bildirmek isteriz. Bu zorlu süreçte el ele verirsek, aşamayacağımız  engelin olmadığını biliyor,buna inanıyor ve buna göre çalışıyoruz. Bu süreci en az hasarla atlatmak için, imkanı nispetinde bütün esnafımızı bu yardımlaşma zincirine davet ediyoruz” denildi.

Sağlık personelleri, toplum sağlığı için riskli çalışma şartlarında, yoğun emek sarf ediyor

Corner Hot Ortaköy Hotel’den de konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Sağlık personelleri, toplum sağlığı için riskli çalışma şartlarında, yoğun emek sarf ediyor. Evlerinde risk grubunda olan aile bireyleri, yakınları olabileceğini unutmamamız gerekir.

Toplum sağlığı için kendi hayatlarını riske atan sağlık çalışanlarına, Covid-19 virüs bulaşını önlemek amacıyla, Ortaköy’de bulunan butik otelimizde hiçbir bedel talep etmeksizin konaklama imkanı sunulacaktır. Bu bağlamda Eyüp Devlet Hastanesi ile irtibata geçilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.