II. Uluslararası Turizm Zirvesi başlıyor

Uluslararası Otelciler Derneği tarafından düzenlenen II. Uluslararası Turizm Zirvesi, 13 Kasım'da Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Golden Horn'da gerçekleşecek.

08/11/2019 21:54
II. Uluslararası Turizm Zirvesi başlıyor

Uluslararası Otelciler Derneği tarafından zirveyle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Uluslararası Otelciler Derneği olarak Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Golden Horn ev sahipliğinde ve otel genel Müdürü Süha Cankurtaran’ın destekleri ile düzenleyeceğimiz II. Uluslararası Turizm Zirvesi, Türkiye turizmi konusunda farkındalığı arttırmak, ülke turizmini canlandırmak; yerli ve yabancı turistlerin turizm hareketine katılımını sağlamak amacıyla 13 Kasım 2019 Çarşamba günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında çeşitli etkinlik ve katılımcılarla, Zorbay Sucu sunumuyla katılımcılara ücretsiz olarak gerçekleşecektir" denildi.

Bu yıl Kasım ayında ikincisi gerçekleştirilecek olan “II. Uluslararası Turizm Zirvesi” etkinliği, Türk turizminin önde gelen isimlerinin açılış konuşması ile başlayacak. 6 farklı konu ile 6 moderatör ve yine 18 farklı konuşmacının yer alacağı etkinlikte, turizm sektörünün önde gelen isimleri yer alacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.