IHG’nin yeni adresleri: Ankara, Tuzla ve Kadıköy

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Oteller Grubu (IHG), Türkiye’de Holiday Inn markalı otel sayısını artırmaya devam ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
IHG’nin yeni adresleri: Ankara, Tuzla ve Kadıköy
Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Oteller Grubu (IHG), Türkiye’de büyüyüşünü sürdürüyor. Geçen yıl Diyarbakır’a Holiday Inn ve Manisa’ya da Holiday Inn Express markalarıyla giriş yapan grup, bu yılın başında da Türkiye’de Holiday Inn markasıyla 3 yeni sözleşmeye daha imza attığını açıkladı. 2’si İstanbul’da açılacak yeni Holiday Inn otellerin üçüncüsü için ise adres Ankara olarak belirlendi. Yeni otellerin 2014 yılı içinde faaliyete girmesi planlanıyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan IHG Türkiye İş Geliştirme Direktörü Yalın Yaltıraklı, “IHG çatısı altındaki Holiday Inn markamız, hem yatırımcı hem de işletmecileri cezbediyor. Bu nedenle Avrupa’nın önemli başkentlerinde bu markamızla yayılıyoruz” diyor. Özellikle iş ve ziyaret amaçlı seyahat edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu markayla Türkiye’de de büyüdüklerini vurgulayan Yaltıraklı, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Türkiye’de İstanbul’un yanı sıra Anadolu’nun önemli şehirlerine odaklanıyoruz. Bu doğrultuda 2013’te Manisa ve Diyarbakır’da sözleşmelerimizi tamamladık. Bu yıl da Ankara’da Holiday Inn otelimiz için harekete geçtik. Holiday Inn markası olarak, otel sahiplerinin ülkelerin gelişime açık bölgelerindeki yatırım potansiyellerini değerlendirmeye devam edeceğiz.”

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.