İBB Turizm Müdürlüğü, Sirkeci otelcileriyle bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürü Hüseyin Gazi Coşan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürlüğü Koordinatörü Ali İmdat Uçar, Sirkeci’de bulunan otel sahipleri ve yöneticileriyle Yaşmak Sultan Hotel’de bir araya gelerek, bölgenin sorunlarını konuştu.

10/06/2024 15:39
İBB Turizm Müdürlüğü, Sirkeci otelcileriyle bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürü Hüseyin Gazi Coşan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürlüğü Koordinatörü Ali İmdat Uçar ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Sirkeci bölgesinde bulunan otel yöneticileri, bölgede yaşanan sorunları dile getirdiler. Toplantıda söz alan otel yöneticileri, Sirkeci’nin sorunları ile birlikte acil olarak ele alınması ve çözümlenmesi gereken konuları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürü Hüseyin Gazi Coşan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürlüğü Koordinatörü Ali İmdat Uçar’a anlatma fırsatı buldular.

Daha önce Beyoğlu Talimhane bölgesinde bulunan otel yönetici ve Talimhane Turistik Otelcileri İşletmeleri ve Yatırımcıları Derneği ile toplantılar yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Turizm Müdürlüğü, son olarak Sirkeci’de bulunan otel yöneticileriyle bir araya geldi.

İBB Turizm Müdürlüğü Talimhane ve Sirkeci’den sonra önümüzdeki haftalarda Sultanahmet’te bulunan otelciler ile bir araya gelecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.