I-MICE’tan sosyal sorumluluk buluşması

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), ‘Sosyal Sorumluluk Projesi' ile engelli kardeşlerimizle bir araya geldi.

06/07/2018 16:56
I-MICE’tan sosyal sorumluluk buluşması

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) ile “Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır” sloganıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. “Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında, 5 Temmuz Perşembe günü Beykoz Beyaz Bahçe Restaurant’ta gerçekleştirilen organizasyonda, I-MICE Yönetim Kurulu, MICE Profesyonelleri, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve bir çok seçkin misafir bir araya geldi.

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) ana sponsorluğunda ve Kartal Belediyesi, Turuncu Basım ve Beyaz Bahçe Restaurant’ın destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda, Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) icra kurulu üyeleri ve Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) genel başkanı görüşlerini paylaştı.

Mine Karaçaylı - Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) İcra Kurulu Üyesi ve Sosyal Sorumluk Komisyonu Başkanı

Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu düşünürsek, onların hisleri ve yaşam zorluklarını biraz olsun anlayabiliriz sanıyorum. Dernek olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizlere de güç ve huzur kattı.

Kemal Demirel - Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği (BEDD) Genel Başkanı

Bu anlamlı günde yanımızda olmanız bizleri çok mutlu etti. Bize güç kattınız. Moral verdiniz.

SERDAR SÖYLER | Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) Yönetim Kurulu Başkanı

Dünyayı güzelleştirmek mümkün. Güzel yürekli insanlar bunu başarabilir. Derneğimizin İcra Kurulu üyesi Mine Karaçaylı önderliğinde bedensel engelliler ile birlikte gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Hüseyin Kurt - Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) 2. Başkanı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) olarak kurulduğumuz günden bugüne temel ilkelerimiz insana dokunmak, fayda üretmek, sektöre dokunmak.

Dernek olarak çok aktifiz. Çok hızlı karar alıp, uygulayamaya geçebiliyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene ve önümüzde ki süreçte network etkinlikleri, kişisel gelişime ve uzmanlığa yönelik eğitimler, yurt içi ve yurt dışı tanıtım gezileri, B2B toplantılar ve en önemlisi sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek.

IŞIL ÖZMEN- Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) Genel Sekreter

Derneğimiz, Nisan 2018 itibarıyla yeni bir yönetim anlayışı ile yeniden yapılanmış ve sektöre verdiği hizmetlerin yanında eğitim, çevre, hayvanlar, sağlık, engelliler, çocuk ve kadını güçlendirme konularında gönüllülük faaliyetlerine daha etkin devam etme kararı almıştır.

Derneğimizin içinde oluşturulan Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı ve İcra Kurulu Üyemiz Sn. Mine Karaçaylı ile birlikte çeşitli kaynaklardan ve dernek üyelerinden gelen farklı konulardaki gönüllülük projelerinin hayata geçirilmesinde destekleyici bir yaklaşım ile projelerin en verimli şekilde hayata geçirilmesi sürecini takip etmekteyiz.

Derneğimiz, sosyal sorumluluk programlarında tüm üyelerimizi (Mice Acenteleri ve tüm tedarikçileri) dahil ederek çalışmalarını yaygınlaştırmakta ve her yıl yeni acenteler, kurumlar ve farklı sivil toplum kuruluşları ile işbirliklerini geliştirerek sosyal sorumluluk konularının her alanına dokunmayı hedeflemektedir.

MALİ KANJİ - Uluslararası MICE Derneği (I-MICE) Saymanı

Birlikten güç doğacağına hep inandık ve Mice Sektörünün tüm paydaşlarını bir çatı altında birleştirerek sektöre fayda üretmeyi ilke edindik. Sektörümüze fayda sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluğumuzu da yerine getirmeyi hiç ihmal etmedik. Soma’dan sonra değerli üyemiz Sn. Mine Karaçaylı’nın katkıları ile bedensel engelli kardeşlerimiz ile birlikte olmaktan çok keyif aldık. Engellerin aslında zihnimizde olduğunu bir kez daha gördük. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.