I-MICE sektör profesyonellerini ağırladı

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği, sektör profesyonellerini "Sezon Açılış Partisi & Networking" etkinliğinde ağırladı.

19/09/2019 10:12
I-MICE sektör profesyonellerini ağırladı

Geçtiğimiz aylarda yeni icra kurulunu seçen I-MICE yaptığı faaliyetlerle sektörü birleştirmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği kişisel gelişim ve uzmanlığa yönelik eğitimlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerinde de ön sırada olmayı kimseye kaptırmıyor.

Diyarbakır’da 2 Kardeş okul edinerek çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasını gelenek haline getiren I-MICE, aynı zamanda Diyarbakır Diş hekimleri odasının desteğiyle çocukların gülüşüne renk katıyor.

I-MICE sektörü bir araya getirdi

Kamu ve özel sektör ziyaretleriyle I-MICE’in ve sektör paydaşlarının iş birliklerinin arttırılmasına yönelik çalışmalara da son hızla devam edilen yeni dönemde, turizm potansiyelinin artırılmasına katkı sağlayabilmek adına yurt içi - yurt dışı geziler ve B2B organizasyonlarla iş birlikleri kurulmasına katkı sağlıyor.

I-MICE tüm bu faaliyetler arasında sektörü bir araya getiren organizasyona imza attı. Sektör paydaşlarının desteğiyle Boğaz’da muazzam bir gecede, yine sektör profesyonellerini aynı çatıda buluşturdular. Başardılar Turizm’in tahsis ettiği Sunset Cruise teknesinde, Burcu Kısakürek’in birbirinden eğlenceli şarkıları geceye renk kattı. I-MICE icra kurulunun davetlisi olarak teknede 250’den fazla sektör paydaşı yerini aldı. Gece, çok önemli iş birliklerinin kapısının açılmasını da sağladı.

Misafirleri geceye özel kıyafetlerle hazırlanmış ekip karşıladı

2K Kaliteli Kurumsal İnsan Kaynakları tarafından geceye özel kıyafetlerle hazırlanmış ekiple karşılanan misafirler, teknenin denize açılmasıyla eğlenceye başladı. A’dan Z’ye firmasının süslemesini gerçekleştirdiği ve Dekoru Bekup firması tarafından hazırlanan tekne MICE profesyonellerinin beğenisini kazandı.

İlerleyen dakikalarda Başkan Hüseyin KURT ve İkinci Başkan Serdar Söyler misafirlere İcra Kurulu adına teşekkür konuşması gerçekleştirmek için mikrofon başına geçti. ” I-MICE Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin KURT yaptığı konuşmayla sektör paydaşlarına yönelik yaptıkları ve planladıkları çalışmalardan bahsetti. I-MICE’in kurulduğu günden bu yana 600’dan fazla üyeye ve sektör paydaşlarına dokunmasının olağanüstü bir başarı olduğunun altını çizdi.

Emin adımlarla devam ediyoruz

“Kurulduğumuz günden bu yana dokunmak, üretmek, fayda sağlamak ve katma değer yaratmayı kendine misyon edinmiş derneğimiz bu amaçla yoluna hızlı fakat emin adımlarla devam etmektedir. Sektörden ve paydaşlarımızdan aldığımız güç sektörümüzün gücüne güç katar” diyen Kurt, yeni dönemdeki çalışmalarla bu sayının artmasının sağlanacağını söyledi.

Tüm üyelerin sektörde marka bilinirliğine sahip firmalardan ve yöneticilerden oluşması, niteliksel olarakta güçlü olduğumuzun önemli bir göstergesi diyerek konuşmasını tamamlayan Kurt, sektörüne sahip çık sloganına tüm sektörün sahip çıkması gerektiğini tekrar hatırlattı.

Ukraynalı dansçılar geceye damga vurdu

Exp-ert DMC tarafından Ukrayna’dan getirtilen özel dansçılar tarafından sergilenen dans gösterisi katılımcıların dikkatini ve beğenisini çekti.

DreamShots tarafından geceye özel olarak hazırlanan kokteyller, DreamShots’un kendine has sunumuyla misafirlere ikram edildi. Misafirler tarafından kokteyllere tam not verildi.

DJ performansı ile Boğaz müziğe doydu

Birbirinden farklı müziklerle misafirlere güzel anlar yaşatan DJ Cem Mangaloğlu MICE sektörünü eğlenceye doyurdu.

Sektör profesyonellerini bir araya getiren mükemmel gece, aynı zamanda ciddi bir cömertlik gösterisine dönüştü. Etkinliğe katılan marka yöneticileri, toplanan kartvizitler arasından yapılan çekilişle davetlilere markalarının hediyelerini takdim etti. NG Group tarafından 2 kişiye Sapanca, 2 kişiye Afyon konaklaması hediye etti.

Konuklara hediye yağmuru

Expert DMC 2 kişiye 1 hafta Grand Ukrayna Turu hediye etti. Bununla beraber birbirinden ilginç farklı bir çok hediye de misafirlere taktim edildi. Princess Cruise Turkey ekibi tarafından 10 Gün Karayipler Kabin hediyesi, PCS TRAVEL tarafından 1 kişiye gidiş-dönüş Havana Bileti, Merit Royal Otelleri tarafından 2 kişiye 2 gece konaklama ve transfer tahsis edilirken, VIP transfer hizmeti sunan Limousine Plus tarafından da 5 MICE profesyoneline ev-havalimanı-ev arası çift yön transfer hediye etti.

Sponsorlara teşekkür edildi

İcra Kurulu üyeleri, geceye katılan herkese teşekkür ederek özellikle etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlara teşekkür amaçlı I-Mice sertifikası hediye etti. Birbirinden farklı desteklerle geceye renk katan kişi ve kurumlara icra kurulu üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

Drone çekim sponsoru Talha Pınar, fotoğraf çekim sponsoru Buğra Sağıroğlu, Davetiye Sponsoru Pigu Dijital Ajans, Baskılı malzeme sponsoru CRN Ajans, Teknik ve Prodüksiyon sponsoru Mavi Grup Technical Production bu etkinliğe katkı sunan markalar arasındayer aldı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.