Hyatt Hotels Grup, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ı Yılın Oteli seçti

Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Hyatt Hotels Grup’un EMAE (Avrupa, Afrika ve Orta Doğu) bölgesindeki Hyatt markalı otelleri arasında “2024 Yılın Oteli” ödülüne layık görüldü.

16/05/2024 21:39
Hyatt Hotels Grup, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ı Yılın Oteli seçti

Konaklamayı eşsiz bir deneyime dönüştüren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, son zamanlarda peş peşe aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alan Hyatt Hotels Grup, Nisan ayında Frankfurt’ta bünyesindeki Franchise EMAE otellerinin genel müdür ve yatırımcılarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda “2024 Yılın Oteli” ödülü Hyatt Regency İzmir İstinyePark Genel Müdürü Zafer Canbaz’a takdim edildi.

Geçtiğimiz aylarda yine Hyatt Hotels Grup bünyesindeki oteller arasında “2023 Olağanüstü Başarı Ödülü”nü almaya hak kazanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, hizmet anlayışındaki profesyonelliği bir kez daha kanıtlamış oldu. Otel bu başarılı çizgisinin yanı sıra; eşsiz lokasyonu, tatil destinasyonlarına olan yakınlığı ve İzmir’in eşsiz körfez manzarasına sahip odaları ile de şehrin gözdesi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.