Hüseyin Gencer: Bayramda iç pazar hareketliliğinin yoğun olmasını bekliyoruz

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması turizmcileri de bayram havasına soktu. Antalya bölgesinde bayram hareketliliğinin yoğun olması beklenirken, turizm çeşitliliği açısından dikkatleri üzerine çeken Batı Antalya Bölgesi de bayram hareketliliğine hazır.

10/06/2023 11:44
Hüseyin Gencer: Bayramda iç pazar hareketliliğinin yoğun olmasını bekliyoruz

Halil ÖNCÜ

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından, büyük bir hareketlilik beklediklerini ifade eden TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanı Hüseyin Gencer, “Bölgemizde 9 günlük bayram tatili için hazırız. TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı olarak misafirlerimizin rahatı ve güvenli bir tatil yapmaları için görevimizin başında olacağız. Seçim dönemi ile birlikte durgun bir dönem geçirmiştik.

Cumhurbaşkanımızın 9 günlük bayram tatili açıklaması ile bölgemizde ciddi bir hareketliliğin yaşanmasını bekliyoruz. Bu kapsamda TÜRSAB olarak yapılması gereken faaliyetleri, resmi makamlarımızla ve birçok kurumla birlikte koordineli şekilde devam ettiriyoruz. Bu kapsamda sorunlara hızlı şekilde çözüm üretebiliyor, misafir memnuniyetini de hep ön planda tutuyoruz. Bayram tatili ile birlikte özellikle iç pazar hareketliliğinin yoğun olmasını bekliyoruz” dedi.

Her zaman görevimizin başındayız!

Yaptıkları çalışmaları da özetleyen Başkan Hüseyin Gencer, özelikle kaçak faaliyleler ile yaptıkları mücadeleye dikkat çekerek, “TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı olarak sezonun başlaması ile birlikte kaçak faaliyetlerle adeta savaşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ciddi olarak yol denetimlerimizi yapıyor ve planladığımız denetimleri arttırmaya devam ediyoruz. Bu denetimler sonrasında kaçak faaliyetlerin azalacağını tahmin ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte acentelerimizin haklarının korunması, misafirlerimizin iyi bir şekilde hizmet alması ve bölgemizin tanıtımının üst seviyelere çıkması adına faaliyetlerimiz devam edecek. Demre’den Fethiye’ye kadar olan bir bölgedeyiz. 

Kaş’ta yer alan TÜRSAB ofisimiz ile hizmetimiz devam ediyor. Bu bölgemizde çok sayıda aktivite turları, birçok turizm faaliyetini görebiliyoruz Bu çeşitlilik bölgemizi için çok önemli. Ülke turizmi için nadir bölgelerden birisi olan bölgemizde her şeyin sorunsuz gitmesi adına elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.