Hotel İstanbul Asia açıldı...

Cevahir Hotel İstanbul Asia Maltepe'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı törenle açıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hotel İstanbul Asia açıldı...

Cevahir Holding tarafından yapımı tamamlanan Cevahir Hotel İstanbul Asia düzenlenen törenle açıldı. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açılış törenine katılan isimler oldu.

Cevahir Holding yeni projesi Cevahir Hotel İstanbul Asia ile hizmet sektöründeki önemli bir boşluğu doldurmak için harekete geçti. Cevahir Holding; Anadolu yakasındaki yeni otelinde lüks konaklama ve modern mimariyi misafirleri için biraraya getirdi. Yaklaşık 70 milyon dolara mal olan otel İstanbul'un yeni finans merkezi olarak gösterilen Asya yakasına değer katmak üzere tasarlandı.

Mimarisi ve konforuyla Anadolu yakasına değer katacak olan otel; 6 ayrı salona bölünebilen teknolojiye sahip 650 m2'lik balo salonunun yanı sıra 8 ayrı toplantı salonuyla iş toplantılarının vazgeçilmez adreslerinden olmayı hedefliyor. 198 odası, 1350 m2'lik alana yayılan spor ve spa merkezi, restoranları, geniş bahçesi, yüzme havuzları ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakikalık mesafesiyle dikkat çeken otel, Marmara Denizi ve Adalar manzaralı odalarıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Açılışta konuşan Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir; otelin 200 kişiye istihdam sağladığını ve bu rakamın ilerleyen dönemlerde daha da artacağından bahsetti. 34 bin m2 kapalı alana sahip otelin yüzde 70'den fazla odasının Adalar manzarası gördüğünü belirten İbrahim Cevahir; "Bu otel aslında 6-7 yıldızlı olacak bir otel fakat Türkiye'de 6 yıldız aldığınız zaman minimum 350 Euro fiyat istemek gerek oda başına. Biz bu fiyatlara çalışmak istemedik o yüzden otelimiz 5 yıldızlı olarak kaldı" dedi.

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.