Hollande'tan Türk turizme övgü

Forumda konuşan Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, petrol üretimi ve ihracatında Afrika'da ikinci büyük ülke konumunda bulunan Angola'nın turizmde Türkiye'yi örnek alması gerektiğini söyledi.

26/05/2019 21:20
Hollande'tan Türk turizme övgü

Turızmın Davos'u olarak 2015'ten beri düzenlenen Dünya Turizm Forumu (World Tourism Forum- WTF), dünya turizminin önemli temsilcileri ve çok sayıda Türk iş insanının katılımıyla Angola'nın başkenti Luanda'da gerçekleştirildi.

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, Angola Cumhurbaşkanı Joao Lourençoe, Angola Turizm Bakanı Angela Bragança ve konuk bakanların katıldığı forumda, Türkiye'nin turizmdeki başarısına dikkat çekildi.

Angola'nın turizmde Türkiye'yi örnek alması gerekir

Forumda konuşan Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı François Hollande, petrol üretimi ve ihracatında Afrika'da ikinci büyük ülke konumunda bulunan Angola'nın turizmde Türkiye'yi örnek alması gerektiğini söyledi. Sabah'ta yer alan habere göre Hollande, "Türkiye çok başarılı bir altyapı çalışması yürüttü. Angola'nın da Türkiye gibi önce altyapı çalışmasını halletmesi gerekiyor. Angola, Türkiye'yi örnek almalı" dedi.

Angola Cumhurbaşkanı Joao Lourençoe de, Türk turizm yatırımcılarına çağrıda bulunarak, yeni çıkardıkları yatırım yasasıyla iş kurmayı kolaylaştırdıklarını vurguladı. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.