Hollanda'nın en büyük tur operatörü iflas etti...

Hollanda'nın en büyük turizm şirket gruplarından Oad Reizen iflasını açıkladı. Bu karar, bugün içinde yapılacak toplantıyla personele açıklanacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hollanda'nın en büyük tur operatörü iflas etti...

Oad Reizen’in internet sitesinde yayınlanan açıklamada, grubun zor durumda olduğu ve iflas bildiriminden başka çıkar yol kalmadığı bildirildi. Ayrıca yeni rezervasyonların kabulüne yeni bir açıklama yapılıncaya dek devam edileceği belirtildi. İptal edilecek seyahatlerin ücretlerinin geri ödeneceği de kaydedildi.

25 Eylül’den itibaren yapılacak tüm işlemler, kayyum tarafından yapılacak. Bundan sonraki durumla ilgili duyurular ise Hollanda Seyahat Sigortası Fonu (SGR) tarafından gerçekleştirilecek.

Oad Reizen´in iflasını bildirdiği kendi web sayfasında verilen bilgilere göre hem 25 Eylül´e kadar satın aldığı tatile çıkmış olanlar seyahatlerini sorunsuz bir şekilde devam ettirebilecekler, hem bugün ve yarın yola çıkmayı planlayan birçok müşteri, istediği tatili yaşayabilecek. Daha sonrası için durum daha belli değil.

Oad Reizen kendi verdiği bilgilere göre Hollanda´nın en büyük tur operatörü. Oad Reizen, 180 şubelik bir seyahat acentası ağına, Hollanda´nın en büyük TouringCar filosuna ve yine Hollanda´nın en büyük tur operatörlük şirketine sahip. Bütün bu şirketler yüzdeyüz Ter Haar ailesinin elinde. Şirketin tam 85 yıllık bir faaliyet süresinden sonra iflas etmesi, Hollanda´da büyük yankılar uyandırdı. (tourexpi)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.