Hollanda’dan Alanya'ya müjdeli haber

Vakantiebeurs Turizm Fuarı’yla ilgili izlenimlerini paylaşan ALTİD Başkanı Burhan Sili, pandemi döneminde iki sene kapalı kalan Hollanda pazarının bu sene özellikle Türkiye özelinde ciddi bir talep gösterdiğini, Alanya satışlarının gayet iyi gittiğini ve ciddi sayıda rezervasyonlar olduğunu söyledi.  Sili, “2023 sezonu sıkıntısız bir şekilde ve iyi doluluklarla turizmcinin yüzünü güldürecek” dedi.

15/01/2023 23:09
Hollanda’dan Alanya'ya müjdeli haber

Utrecht’teki Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda izlenimlerini aktaran TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, Gerçek Alanya'da yer alan haberde, “Pandemi döneminde iki sene kapalı kalan Hollanda pazarı, bu sene özellikle Türkiye özelinde ciddi bir talep gösteriyor. Fuar alanında yapmış olduğumuz görüşmelerde de Türkiye, Antalya ve Alanya satışlarının gayet iyi gittiği ve hatta ciddi sayıda rezervasyon aldığı yönünde bilgi paylaşımları var.

Bizler de Alanya adına faaliyet ve görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Ümit ediyorum ki 2023 sezonu sıkıntısız bir şekilde ve iyi doluluklarla turizmcinin yüzünü güldürecek ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek şekilde sonlanacaktır” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.