Holiday Inn Express İstanbul-Ora açıldı...

InterContinental Hotels Group markalarından Holiday Inn Express İstanbul-Ora, Bayrampaşa'da 6 Ocak'ta hizmete girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Holiday Inn Express İstanbul-Ora açıldı...

Bayrampaşa’da Ora Kompleks içinde yer alan otel, 128 adet tam donanımlı odasıyla, turistik ve iş amaçlı seyahat eden ve keyifli vakit  geçirmek isteyen misafirlerine  konforlu bir konaklama sunuyor. InterContinental Hotels Group’un markalarından biri olan Holiday Inn Express Istanbul-Ora kahvaltı ikramı dahil konaklama prensibinden yola çıkarak gösterişten uzak, sade, modern, dinamik bir konsept ile hizmet veriyor.

"Express" hizmet anlayışının hakim olduğu otel,  misafirlerinin ihtiyaçlarının konforlu bir biçimde karşılanacağı ve en önemli gereksinimlere cevap vermeyi hedefleyen yepyeni bir konaklama konsepti sunuyor. Otelde, 12 kişi kapasiteli, teknik donanımlara sahip 23 m2’lik toplantı odası, kahvaltı salonu, bar ve dinlenme salonu olarak hizmet veren "Great Room" ve İş Merkezi mevcut.

Holiday Inn Express İstanbul-Ora, ideal konumuyla, dinamik ve yaşam dolu bir şehir olan İstanbul’un merkezinde yer alıyor. Otelin  E-5, TEM  Otoyolu ve hafif raylı sistem ( yürüme mesafesinde) vasıtasıyla ulaşımı oldukça rahat.

Holiday Inn Express İstanbul Ora’nın yanı sıra 2012 yılı içinde açılacak olan      Crowne Plaza İstanbul-Ora’nın da bir parçası olduğu  Ora Karma Kompleksi, 6 bin 300 kişilik Ora Arena, 9 Sinema salonu, 200 mağazalı Ora Outlet Alışveriş Merkezi, 39 farklı eğlence ünitesi ile LandOra Temalı Park ve 10 bin 500 m2’lik Ora Kongre & Fuar Merkezi  ile tüm ihtiyaçlara cevap verme kapasitesine sahip. 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.