Holiday Best Türkiye’ye Southwind ile uçacak

İngiltere’de yeni tur operatörü Holiday Best pazara iddialı giriyor. Önümüzdeki ay faaliyete başlayacak olan yeni tur operatörü İngiltere seyahat acenteleri kuruluşu ATOL’dan ilk aşamada 81 bin kişi için teminat yatırdı.

30/07/2023 23:14
Holiday Best Türkiye’ye Southwind ile uçacak

Türkiye, Yunanistan, İspanya, Mısır ve diğer Akdeniz destinasyonları ile çalışacak olan Holiday Best, 2024 yılının mayıs ayından itibaren Pegas’ın Southwind Hava Yolları ile İngiltere'deki 9 bölgesel havalimanından Antalya ve Dalaman'a charter uçuşlarını gerçekleştirecek. Şirket 2024 yılı mayıs ayı paketlerini satışa sundu.

Şirketin Pazarlama Müdürü John Milburn önümüzdeki haftadan itibaren acente konsorsiyumları ile görüşmelere başlayacaklarını söyledi. Milburn, "ATOL garantilerini sağladık. Önümüzdeki 4 hafta içinde B2B işbirliklerini ve reklamları başlatacağız. Satışlarımızın yüzde 35'ini seyahat acenteleri aracılığıyla yapmayı hedefliyoruz" dedi.

"Büyük oyuncularla rekabet alanına gireceğiz” 

İngiltere turizm pazarında Jet2 Holidays ve EasyJet Holidays gibi paket tur devleri ile rekabet edeceklerini kaydeden John Milburn, pazara cazip fiyatlarla gireceklerini anlattı.

İngiltere seyahat pazarına rekabet avantajı getireceklerini söyleyen Milburn, "İngiltere'de büyük oyuncular olduğunu biliyoruz ancak yeni oyuncular için de yer olduğunu düşünüyoruz. Büyük oyuncularla bu rekabet alanına gireceğiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.