Hintli milyarderin İstanbul tercihinin gizli kahramanı

Hindistan’daki turizm fuarlarının tamanına katılan, düzenli bir şekilde Hindistan’ın 8 ayrı noktasında B2B WORKSHOP etkinliği düzenleyen, 5 bine yakın Hintli acenteye Fam TRIP yaparak portföyüne katan TravelShop Turkey, Hindistanlı Dolar milyarderi iş adamını, çalışanlarını tatile Türkiye'ye göndermesi için de ikna eden firma oldu.

12/07/2018 10:54
Hintli milyarderin İstanbul tercihinin gizli kahramanı

Hindistan pazarında Türkiye için bir tanıtım neferi gibi çalışan TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, firmasının Hindistan pazarı için yaptığı çalışmaları ve Dolar milyarderi Hindistanlı iş adamı Dilip Shanghvi'nin çalışanlarına İstanbul tatili hediye etmesinin ardındaki hikayeyi şöyle anlattı:

"2006 yılından itibaren Hindistan’daki Turizm temalı fuarların neredeyse tamamına iştirak eden, düzenli bir şekilde Hindistan’ın 8 ayrı noktasında B2B Workshop etkinliği düzenleyen, o tarihten bu yana 5000’e yakın Hintli acenteye Fam TRIP yaparak portföyüne katan TravelShop Turkey, aynı zamanda gerek Hint temalı düğünler, gerek ”incentive gurupları” ve gerekse kültürel içerikli turlardan oluşan geniş bir yelpazedeki tüm bu aktiviteleriyle 30.000’e varan sayıda acenteyle birebir irtibat kurup “el sıkışarak” Türkiye turizmine yadsınamayacak derecede değer kattı.

2018 Temmuz itibariyle iş hacmimiz doruk noktasına ulaştı

Firmamızın Hint pazarına özel iş kapasitesi ve Hint pazarı müşterisine yönelik operasyonel becerisinin sürekli yukarı doğru ivmelenmesi sonucu oluşan marka değeri; Hindistan’da, alanında otorite sahibi ve güvenilir bir turizm firması olarak, ülkemizin tanıtımına ve popülaritesinin artmasına yaptığımız katkılar neticesinde, Hintlilerin tatil ve incentive/düğün destinasyonu tercihlerini Türkiye’den yana yapmalarında rol oynamış olmanın verdiği gurur ve sorumluluk bilinciyle, 2018 Temmuz itibariyle iş hacmimiz doruk noktasına ulaştı.

4 yıl gibi uzun bir süredir devam eden çalışmalarımız sonucunda Hindistan’ın 2'nci, dünyanın da 28'inci en zengin ve prestijli ilaç şirketini, kurumsal etkinliklerinde Türkiye’yi tercih etmeleri hususunda ikna ederek; 11-18 Temmuz tarihleri arasındaki geniş kapsamlı etkinlikleri için seçecekleri destinasyon olarak İstanbul’da karar kılmalarını sağladık.

Etkinlik TravelShop Turkey liderliğinde İstanbul’da organize edilecek

Söz konusu tarihler arasındaki bu dev organizasyon için, firmanın en başarılı personellerinin ödüllendirilmesi adına 3500’den fazla çalışanına yönelik kurumsal etkinlikler programı TravelShop Turkey liderliğinde İstanbul’da organize edilecek.

10 Milyon Doları aşan bütçesiyle ülkemize de ciddi bir döviz girdisi sağlayacak olan bu etkinliğin ana unsuru olan “Ödül Töreni”, Grand Cevahir’de gerçekleşecek. Konaklama için de, Çırağan Palace, Renaissance Polat, Hyatt Regency, Sheraton Ataköy, Hilton Bakırköy, Wyndham Old City, Grand Hyatt ve Marriott Şişli otelleri gibi dünya çapında prestij sahibi zincir oteller tercih edillecek.

İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri de gezilecek

Etkinlikler kapsamında İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri de gezilecek olup; Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Antik Hipodrom gibi tarihi alanlar dışında Grand Bazaar, Çamlıca Tepesi, Yarımada Tekne Turları, Büyükada Gezisi gibi eğlenceli aktiviteler de yer alacak.

Bu önemli organizasyon, 250 kişilik bir personel gurubu ve Hindistan’dan gelecek aşçıların da desteğiyle eşsiz bir etkinliğe dönüşerek, başarılı bir şekilde tamamlanacak.

Amacımız; Hindistan pazarında ülkemizi daha ileri götürerek, 30 milyonluk bu yurtdışı turizm pazar payının, 2023 yılı itibariyle en az 2 milyonunu Türkiye’ye getirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız her geçen gün daha da hızlı ve istikralı bir şekilde devam ediyor ve edecek."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.