Hilton Worldwide’in EMEA Bölgesi'nden Taner Yıldız sorumlu olacak

Hilton Worldwide’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki tüm otel açılışlarının direktörlüğü görevine Taner Yıldız atandı.

10/04/2021 21:26
Hilton Worldwide’in EMEA Bölgesi'nden Taner Yıldız sorumlu olacak

Taner Yıldız, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans bölümünden mezun oldu. Çok iyi derece İngilizce bilen ve yaklaşık 14 yıllık sektör deneyimi bulunan Yıldız, kariyerine 2008 yılında Swissotel The Bosphorus İstanbul'da Onbüro Departmanı'nda başladı.

4,5 yıl boyunca çeşitli görevlerde yer aldıktan sonra, 2012 yılında Hilton Chicago, 2013 yılında ise Hilton İstanbul Bomonti Oteli gibi önde gelen otellerde çalışan Taner Yıldız, 2014 yılında Hilton Worldwide Merkez Ofisi’nde Eğitim ve Sistem Uzmanı olarak 50'den fazla otelin açılışına katkıda bulundu.

2017 yılında Hilton Worldewide’in Londra’daki merkez ofisine transfer olan Yıldız, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markalarının EMEA Marka Performans Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2020 Eylül ayından beri Hilton’un 17 markasının tamamından sorumlu olarak Kıdemli Müdür görevinde bulunan başarılı otelci, geçtiğimiz hafta ise Hilton Worldwide’in EMEA bölgesindeki tüm otel açılışlarından sorumlu olacağı görevine başladı. Evli ve bir çocuk babası olan Taner Yıldız, İşletme Doktorası eğitimine de devam ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.