Hilton İstanbul Bosphorus’un mutfağı Özkılıç'a emanet

Hilton İstanbul Bosphorus, 2004 yılından bu yana Hilton’a bağlı otellerin mutfaklarında çeşitli görevlerde bulunan Savaş Özkılıç’ı ekibine kattı.

12/03/2019 19:48
Hilton İstanbul Bosphorus’un mutfağı Özkılıç'a emanet

Özkılıç, 11 Şubat tarihinden itibaren Hilton İstanbul Bosphorus’un Baş Aşçısı olarak göreve başladı. Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Hilton’un Türkiye’deki ilk oteli Hilton İstanbul Bosphorus, mutfağını deneyimli şef Savaş Özkılıç’a emanet etti. Hilton’daki kariyerine 2004 yılında Hilton İstanbul’da başlayan Özkılıç, burada 2007 yılına kadar Executive Chef Yardımcısı olarak görev yaptı.

2007-2009 yılları arasında Hilton Parksa İstanbul’da Chef De Cuisine olarak görev alan Özkılıç, 2009-2011 yılları arasında Conrad İstanbul Bosphorus’ta Executive Chef Yardımcılığına atandı. 2011 yılından itibaren 7 yıl boyunca Hilton Bakü’nün Executive Chef’liğini yürüten Özkılıç son olarak Hilton Bakırköy’de Baş Aşçı olarak görev yapıyordu.

İş deneyimlerini 1997 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışında aldığı eğitimler ve kurslarla da destekleyen Savaş Özkılıç, iyi derecede İngilizce; başlangıç seviyesinde Rusça biliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.