Hilton HHonors, kazancınızı ikiye katlıyor...

Türkiye, 20 Temmuz 2011 - Hilton Worldwide'ın 10 ayrı otel markasının ayrıcalıklı programı Hilton HHonors, HHonors Kazancınızı İkiye Katlayın kampanyasını başlatıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton HHonors, kazancınızı ikiye katlıyor...

Promosyon, üyelerin 01 Temmuz ile 30 Eylül 2011 arasında, programa katılan otellerde konaklamaları halinde iki kat HHonors puanı veya iki kat havayolu mili kazanmalarını sağlıyor.

"Geçen yıl üyelerimiz, iki kat puan mı yoksa iki kat mil mi kazanacaklarına kendilerinin karar vermesini çok sevmişlerdi," diyen Hilton Worldwide'ın küresel müşteri pazarlama kıdemli başkan yardımcısı Jeff Diskin, şöyle devam etti: "Bu promosyonu yeniden sunmaktan ve üyelerimize, hangi seçeneği isterlerse istesinler, arkadaşları ve aileleri ile paylaşmaya değer deneyimler yaşamalarını sağlayacak ödüller vermekten heyecan duyuyoruz."

Hilton HHonors'ın HHonors Kazancınızı İkiye Katlayın promosyonundan yararlanmak isteyenlerin HHonors.com/DoubleYourHHonors adresinden üyelik oluşturmaları yeterli olacak. Üyeler ödül tipinin nasıl olacağını kayıt esnasında seçecekler ve promosyon süresince bu tercihlerini değiştiremeyecekler. İki kat ödüller, 01 Temmuz ve 30 Eylül 2011 arasında tamamlanan konaklamalar ile kazanılabiliyor. Daha fazla bilgi veya Hilton HHonors üyesi olmak için, HHonors.com'u, tüm şart ve koşullar için HHonors.com/DoubleYourHHonors adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.