Hilton Garden Inn İstanbul, bir yaşında...

İstanbul’un ilk Hilton Garden Inn markalı oteli Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, birinci yılını çalışanları ile birlikte kutladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton Garden Inn İstanbul, bir yaşında...

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn birinci yılını kutladı.  Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Cemal Hoşgül’ün katılımıyla yapılan kutlamada, otel çalışanları birlikte keyifli vakit geçirdiler.

Otelin birinci yıl kutlamasında konuşan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Cemal Hoşgül;  “Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn olarak açıldığı günden bugüne kadar misafirlerimize kaliteli bir hizmet sunmayı amaç haline getirdik. Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizin güler yüzle, tatmin olmuş bir şekilde otelimizden ayrılmaları bizi mutlu ediyor.

Sunduğumuz hizmetle misafirlerimizin otelimizden memnun ayrılmasını sağlayan çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyor ve birlikte daha uzun yıllar geçirmeyi diliyorum.” şeklinde konuştu. Avrupa yakasının eğlence ve alışveriş merkezi Beyoğlu’na yaklaşık altı kilometre mesafede yer alan otel, Osmanlı sarayları ve eşsiz Haliç kıyısındaki parklara yakın konumu ile şehrin içinde konaklama imkanı sunuyor.

 

Modern ve çağdaş çizgiler taşıyan Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn İstanbul’un ana ticaret bölgesi olan Levent’in yaklaşık 8 kilometre güneyinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ise yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otel, kentin önemli bir toplantı ve etkinlik alanı olan Haliç Kongre Merkezi’ne ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.