Hilton'dan dijital oda seçimi teknolojisi

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Türkiye’deki 30 Hilton Worldwide oteli dahil, Hilton Worldwide’ın dünya genelindeki 11 markası altında faaliyet gösteren 4 bin 100’den fazla otelinde kullanılmaya başladı.

31/12/2019 23:40
Hilton'dan dijital oda seçimi teknolojisi

Konaklama sektöründe bir ilk olan söz konusu servis, bugüne kadar müşterilerin beğenisine sunulmuş en gelişmiş dijital uygulama. Uygulamayla konuklar Hilton HHonors hesapları aracılığıyla check-in yapabilecek ve bilgisayar, tablet veya mobil cihazlarından, dijital kat planları ya da listeler yardımıyla diledikleri odayı seçebilecek. Buna ek olarak sadece bir tıkla, oda sınıflarının yükseltilmesini talep edebilecek ya da özel isteklerini ileterek konaklamalarını daha keyifli hale getirebilecekler.

Hilton Worldwide Dijital Global Başkanı Geraldine Calpin yeni uygulamayla ilgili olarak şöyle konuştu: “Dijital check-in ve oda seçimi hizmetimiz ile kontrolü konuklarımıza bırakıyor ve konaklamaları için eşi benzeri olmayan bir seçim hakkı tanıyoruz. Bugüne kadar konuklarımızın check-in yapma, odalarını seçme ve özelleştirme imkanları bulunmuyordu. Biz sektörde devrim yapıyoruz ve tüm bunlar Hilton Worldwide Dijital için buz dağının sadece görünen kısmı.”

Hilton Worldwide, hizmetin global olarak kullanılmaya başlamasıyla birlikte, Hilton HHonors İOS uygulaması için de yeni ara yüze ve geliştirilmiş fonksiyonlara sahip bir güncelleme yayınladı.

Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkan Yardımcısı Simon Vincent ise şunları kaydetti: “İlklere imza atmaktan her zaman gurur duyduk. Otel odalarına televizyonu ilk koyan bizdik ve şimdi konuklarımızın kendi odalarını, istedikleri numarayı seçebilmelerini de yine ilk biz sağlıyoruz. 95 yıllık tarihi boyunca sunduğu, sektörü değiştiren servisleriyle, bulunduğu tüm bölgelerde, bütün markalarıyla konuklarına daha zengin bir konuklama deneyimi yaşatan Hilton Worldwide, hizmetlerini geliştirmeye devam edecek. Söz konusu teknoloji, sektörün bugüne kadar sunduğu en kişiselleştirilebilir dijital hizmet.”

Hilton Worldwide geçtiğimiz ay da, konukların oda kapılarını akıllı telefonlarıyla açabilmelerini ve böylece otele ulaşır ulaşmaz odalarına çıkabilmelerini sağlayan mobil anahtar teknolojisinin, ABD genelinde Hilton Hotels & Resort, Canopy by Hilton, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, ve Conrad Hotel & Resorts’larda kullanıma sunmuştu. Akıllı telefonların oda anahtarı yerine kullanılmasına olanak sağlayan bu teknolojisi 2016 yılının sonunda, dünya genelinde birçok Hilton Worldwide otelinde hizmete sokulacak.

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Hilton Worldwide’ın konuklarına 22 farklı dilde rezervasyon yapma imkanı tanıyan web sitesi ve sosyal medya üzerinden sunduğu müşteri hizmetleriyle birlikte, markanın büyük dijital stratejisinin bir ayağı. Örneğin bu kapsamdaki @HiltonSuggests uygulaması, Twitter kullanıcılarına farklı ülke ve şehirlerdeki restoranlardan mutlaka görülmesi gereken yerlere kadar birçok öneri ve ipucu sunuyor.

Yeni dijital check-in ve oda seçimi hizmetini denemek için lütfen HHonors mobil uygulamasını cep telefonunuza indirin ve ücretsiz müşteri sadakat programı Hilton HHonors’a üye olun. Oda sınıfını ücretsiz olarak yükseltmeye hak kazanmış olan Hilton HHonors üyeleri de, gelişlerinden önce, yeni Hilton HHonors uygulaması üzerinden giriş yaparak, otelin uygunluk durumuna göre bu haklarından yararlanmayı talep edebilir.   

Sektörün lider sadakat programı HHonors, 42 milyonu aşan üyelerine, puan kazanmak ve bu puanları değerlendirmek için birçok imkan sunuyor. HHonors programı, 93 ülkede, 4 bin 250’den fazla otelde uygulanıyor.  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.