Hilton'da bir devir sona erdi

Hilton’da 40 yıldır görev alan Rudi Jagersbacher’in ayrılmasıyla birlikte MEA&T bölgesinin yeni başkanı Jochem-Jan Sleiffer oldu. Jagersbacher’ın son 8 yıldaki yönetiminde Hilton’un bölgedeki otel sayısı üçe katlandı, 4 yeni marka lanse edildi, 12 yeni ülke ve bölgeye girildi.

14/10/2019 09:48
Hilton'da bir devir sona erdi

Hilton, Jochem-Jan Sleiffer’in Ortadoğu, Afrika & Türkiye’den (MEA&T) sorumlu yeni başkan olarak atandığını duyurdu. Sleiffer, Hilton’da 40 yıldır görev yapan Rudi Jagersbacher’ın selefi. Pozisyon değişikliği 1 Ocak 2020’den itibaren geçerli olacak. Jagersbacher geçiş döneminin verimli bir şekilde yaşanması için 2 yıl boyunca danışman olarak görev alacak.

Jagersbacher’ın son 8 yıldaki yönetiminde Hilton’un bölgedeki otel sayısı üçe katlandı, 4 yeni marka lanse edildi, 12 yeni ülke ve bölgeye girildi. Hilton Jagersbacher’in liderliğinde Türkiye ve Suudi Arabistan’da “En İyi İşveren”, Birleşik Arap Emirlikleri’nde de “En İyi Üçüncü İş Veren” markası olarak ödüllendirildi.

Sleiffer bu pozisyonu Hilton’daki yaklaşık 30 yıllık bir kariyerin ardından devralıyor 

Hilton Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkan yardımcısı Simon Vincent konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Rudi, örnek gösterilecek kariyeri boyunca Hilton’a olağanüstü katkı sağladı, yatırımcılar, mal sahipleri ve ortaklarla uzun vadeli ve sağlam ilişkiler kurdu. Danışman olarak bizle kalmayı kabul etmesinden çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Sleiffer bu pozisyonu Hilton’daki yaklaşık 30 yıllık bir kariyerin ardından devralıyor. Sleiffer son olarak 26 ülke ve bölgede, 57 Hilton otelinin yönetiminden sorumlu olduğu Kıta Avrupası Operasyonlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Önceki pozisyonlarında ise Belçika, İngiltere, Fransa ve Yunanistan başta olmak üzere Avrupa’nın pek çok farklı pazarında liderlik roller üstlenmişti.

Jochem-Jan son derece deneyimli bir lider 

Vincent, Jochem-Jan’ın yeni göreviyle ilgili olarak: “Jochem-Jan son derece deneyimli bir lider. Bizim için çok önemli olan bu bölgedeki büyümeyi bir adım öteye taşıyacağına, müşterilerimize sıra dışı konaklama deneyimlerini yaşatırken mal sahiplerine yüksek gelirler sağlayacağına eminim” şeklinde konuştu.

Hilton MEA&T bölgesinde önümüzdeki 5 yılda, aralarında Bahreyn, Gana ve Sierra Leone gibi yeni bölgelerin de olduğu geniş bir coğrafyada 158 otel açmayı planlıyor.

Büyürken, sürdürülebilir turizm ve seyahate odaklanıyoruz 

Sleiffer de atmasıyla ilgili olarak; “Büyürken, sürdürülebilir turizm ve seyahate odaklanıyoruz. Şirketin gelecek yolcuğunu Ortadoğu, Afrika ve Türkiye pazarlarında şekillenmesine katkı sağlamaktan, pazar lideri markalarla ve ödüllü bir çalışma kültürünün içinde, kendini işineadamış bir ekiple çalışmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Hollanda’da yaşayan Sleiffer Ocak 2020’de Dubai’ye yerleşecek. Sleiffer evli ve bir kız çocuğu babası.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.