Hilton, Çin’deki franchise modeline DoubleTree by Hilton’u da ekledi

Hilton Asya Pasifik Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Clarence Tan, Çin'deki franchise modellerine DoubleTree by Hilton’u eklediklerini bu marka ve  Hilton Garden Inn markasıyla 19 yeni otel işleteceklerini açıkladı.

23/02/2024 13:08
Hilton, Çin’deki franchise modeline DoubleTree by Hilton’u da ekledi

Kerem Köfteoğlu’nun THP’den derlediği bilgilere göre, Tan, yeni markalarının Çin’in başkenti Pekin’in yanısıra, Şanghay, Haikou, Nanchang ve Zhangzhou gibi önemli şehirlerde hizmet vereceğini söyledi.

Franchising, Hilton'un Amerika'daki portföyünün yüzde 90'ından fazlasını temsil ettiği gibi, küresel genişlemesinin büyük bir kısmını yönlendiriyor. Hilton yönetimi, Asya Pasifik'te Hilton Garden Inn franchise modelini 2021'de  Çin'de başlattı, günümüzde de modeli Tayland ve Avustralya'da genişletmeye odaklanıyor.

Bölgede 76 Hilton Garden Inn oteli faaliyette

Bölgede şimdiye kadar 76 Hilton Garden Inn otelinin faaliyette olduğu, 130'u aşkın yeni projenin de  yapım aşamasında olduğu belirtiliyor. Hilton yönetiminin bünyesindeki markalarla işlettiği otel sayısı 93’e ulaştı. Tan, bölgenin önemini şöyle açıkladı: “Asya Pasifik'te seyahat talebindeki toparlanma devam ediyor. Dolayısıyla franchising bu bölgede giderek daha önemli bir iş modeli haline geliyor.”

Hilton Asya Pasifik Marka Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alexandra Jaritz ise, konuyla ilgili olarak, şöyle konuştu: “Bölgedeki gezginler arasında kaliteli ve çeşitli seyahat deneyimlerine olan talep arttıkça, Hilton Garden Inn de dahil olmak üzere birinci sınıf markalarımız için geliştirme fırsatları da artıyor.

DoubleTree by Hilton markamız dünyanın her yerinde olduğu gibi burada da misafirlere keyifli bir konaklama imkanı sunuyor.  Hilton olarak konuklarımıza tüm destinasyonda tutarlı, güvenilir ve samimi konaklama deneyimi yaşatmak için mal sahiplerine standartlaştırılmış marka rehberliği sağlıyoruz.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.