Herşey Dahil'in sonu yok

1999 yılından bu yana 164 odası ile Alanya’da Apart olarak hizmet veren Club Sidar Otel bu güne kadar her şey dahili hiç uygulamayan bir otel olarak dikkat çekiyor.

31/12/2019 23:40
Herşey Dahil'in sonu yok


Halil Öncü'nün Club Sidar Genel Müdürü Derviş Burak Yakan ile yaptığı röportaj...

Halil ÖNCÜ ( ALANYA ) - 1999 yılından bu yana 164 odası ile Alanya’da Apart olarak hizmet veren Club Sidar Otel bu güne kadar her şey dahili hiç uygulamayan bir otel olarak dikkat çekiyor. Sadece Oda kiralama hizmetinin verildiği tesiste isteyen misafirlere oda kahvaltı ya da yarım Pansiyon uygulaması da verilebiliyor. Alanya bölgesinde oldukça tercih edilen tesislerin başında gelen Club Sidar doluluk oranları ile de dikkat çekerken, tesisin Repeat misafirinin yüksek olması da bir başka şaşırtıcı durumu ortaya koyuyor. Tesis apart kiralamada bu yıl için Haziran ayında 11 günlük , Temmuz ayının 20 günlük , Ağustos ayında da 12 günlük bir dönemde stop çekti.  

Apart satışlarımızdan çok memnunuz

Club Sidar Genel Müdürü Derviş Burak Yakan tesisleri hakkında bilgi verirken, “ Tesisimiz 164 odalı olup üç bloktan oluşurken, 1999 yılından bu yana apart olarak inşa edilmiş olup, yerli yabancı misafirlerine hizmet vermekte. Tesisimizde hem apart  hem oda kahvaltı ve yarım pansiyon  hizmetler mevcut.  En büyük turizm acentelerinden birisi olan Thomas Cook ile İskandinav pazarında garantimiz mevcut. İskandinav pazarımızda garantimiz mevcut. Yıllardır süregelen bir işbirliğimiz mevcut. Oldukça da memnunuz”

Her şey dahilde bir son yok!

Alanya’da Herşey dahil sistemini uygulayan çok sayıda tesis olduğunu da ifade eden Derviş Burak Yakan,bu konuda bu tesisler ile mücadele etmenin zor olduğunu ancak her şeye rağmen işlerini zevk alarak yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yakan, “Verdiğimiz hizmetten emin olarak misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz hizmetten son derece memnunuz. Herşey dahil sitemi uygulayan diğer tesisler her ne kadar rakibimiz olsa da ayakta kalmak adına her şeyi yapıyoruz. Ben her şey dahil otellerde de çalıştım. Ama hizmette kaliteyi ön planda tutmayı hedefliyorsak konsept değişikliğine gidilmesinden yanayım. Bunun sadece kendimiz açısından değil bölgemizde yer alan esnaflarımız adına, insanlarımızın kalkınması adına hareketliliğin sağlanabilmesi adına da önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü her şey dahilde bir son yok. Bir son oluşturamıyoruz. Ve her tesisin farklı farklı özellikler sunması ile birlikte kartopu gibi büyüyen bir her şey dahil var. Ama içerisinde ne olduğu bir türlü belli standartlara bağlanamamış durumda. Bu bağlanamamadan dolayı da fiyatlarda uçurumlar oluşuyor. Bu arada insanlar nereye gittiğini bilmeden hareket etmeye başladılar. Bu da elimizde patlayacak bir bomba gibi duruyor”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.