Hatay’ın eşsiz lezzetleri Bodrum’da

Türk, Arap ve Yörük tatlarının muhteşem harmanı olan Hatay mutfağı Bodrum’daki yerli ve yabancı turistlerle buluşacak. Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da gerçekleşecek Hatay Lezzet Günleri 22-24 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’a renk katacak. Tadı damakta bırakacak etkinlikte birbirinden özel Hataylı şefler bir araya gelecek.

22/08/2019 10:56
Hatay’ın eşsiz lezzetleri Bodrum’da

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un yerel tatları ön plana çıkarttığı geleneksel Lezzet Günleri projesi bu yıl 22-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Lezzet Günleri’nin tadı, binlerce yıldır farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve harmanlanmış lezzetleriyle Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı’na girmiş Hatay mutfağı olacak.

Tadı damaklarda kalacak Hatay Lezzet Günleri’nde seksen farklı ve eşsiz lezzetin tüm malzemeleri yöresinden gelecek. Hatay’ın en önemli aşçılarının Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un şef ekibiyle bir araya geleceği Lezzet Günleri’nde, Türk, Arap ve Yörük mutfaklarının harmanı unutulmaz bir lezzet şölenine dönüşecek. İlk gün Tatil Köyü çim alanda, ikinci gün Mini Bodrum Sokağı’nda, üçüncü gün ise Laguna Lounge’da gerçekleşecek festival tadındaki etkinlikte, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Executive Şefi Orhan Demirok ve Antakya Gastronomi Derneği Başkanı İbrahim Ünal Kahraman Antakya yemeklerini anlatacak. Bodrum’a farklı bir renk katan etkinlik, otel misafirlerinin katılımıyla gerçekleşecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.