Harem Hotel Tiryaki Agro'ya satıldı

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) eski Başkanı Timur Bayındır'ın ortakları arasında olduğu İstanbul'un tarihi otellerinden Üsküdar'daki harem otel satıldı. Harem Otel'i Tiryaki Agro şirketinin satın aldığı öğrenildi. Tiryaki Agro'nun Harem Oteli şirketin Genel Merkezi olarak kullanacağı öğrenildi.

31/05/2023 13:21
Harem Hotel Tiryaki Agro'ya satıldı

1965’te Ali Tiryakioğlu tarafından mercimek işleme tesisinin kurulmasıyla faaliyetlerine başlayan Tiryaki Argo 12 ülkede, 25 üretim tesisiyle pirinç ve bakliyat, tahıl, yem ve yağlı tohumlar, kuruyemiş ve organik gıda alanlarındaki faaliyetlerini 4 kıtadaki iştirakleri ile birlikte yürütüyor. Tiryaki Agro, 2020 yılında organik gıda ve yem üretiminin yanı sıra satışı alanında da faaliyet gösteren iştiraki Sunrise Foods International Inc. için önemli bir iş birliğine imza atarak, Katar Yatırım Otoritesi’nin (QIA) gıda yatırımlarından sorumlu şirketi Hassad Food Company ile ortaklık anlaşması imzalamıştı.

1965 yılında açılan Harem Otel 2016'da kapanmıştı

17 Haziran 1965'te açılan Harem Otel 15 Ekim 2016 tarihinde kapanmıştı. Otelin kapanışıyla ilgili yayınlanan mesajda " Yarım asırlık hizmet hayatımızda bizleri yalnız bırakmamış tüm değerli misafirlerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz" denilmişti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.