HaftasonuKayak.com, hizmete girdi...

Uludağ, Kartepe ve Kartalkaya başta olmak üzere Türkiye’nin tüm kayak merkezlerinde en iyi fiyat garantisi ile otel ve transfer hizmeti hizmetleri veren, günübirlik ve konaklamalı kayak turu organize eden HaftasonuKayak.com, 2012 kış sezonunda fiyat avantajı ve üstün hizmet anlayışıyla şimdi kayakseverlerin hizmetinde.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
HaftasonuKayak.com, hizmete girdi...

HaftasonuKayak.com ile profesyonel rehberlik hizmeti, lüks araçlarla ulaşım, turlarda öğlen yemeği ikramı (barbekü sucuk ekmek & içecek), otobüste sabah sandviç ikramı ve diğer içecek ikramları ile günübirlik ve konaklamalı Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe turları da düzenliyor.

Zengin, güncel ve sade içeriği, online rehberlik hizmetiyle profesyonel bir ekip tarafından yönetilen websitemiz üzerinden Türkiye’nin tüm kayak otelleri hakkında en uygun fiyatı alabilir, rezervasyonunuzu yaptırabiliriz.

HaftasonuKayak.com’da yurt içi turların yanısıra yurt dışı kayak turları ve otelleri ile ilgili en iyi fırsatları yakalayabilir, kayak keyfinizi bambaşka deneyimlerle süsleyebilirsiniz.

Tüm güzellikleri ve eşsiz pistleriyle Uludağ, Kartalkaya, Kartepe ya da yurt dışı kayak merkezleri... Turizm ve seyahat sektöründe 20 yıllık tecrübenin ismi HaftasonuKayak.com ile kayak keyfi ve nefis bir tatil birarada!

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.