Hafız Mustafa'dan Abu Dabi büyükelçisine ziyaret

Hafız Mustafa 1864’ün Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, Dubai şubesinin Genel Müdürü Ahmet Demir ile birlikte, Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Turgay Tunçer'e ziyarette bulundu.

16/05/2022 20:54
Hafız Mustafa'dan Abu Dabi büyükelçisine ziyaret

Türkiye’nin Dubai’deki lezzet elçisi Hafız Mustafa, Türkiye’nin lezzetlerini uluslararası arenada tanıtmaya devam ediyor. Üç yıl önce Türkiye’nin o dönemdeki Abu Dabi Büyükelçisi Can Dizdar tarafından açılışı yapılan Hafız Mustafa 1864 Dubai, büyük ses getirmişti.

Türkiye’nin şu anki Abu Dabi Büyükelçisi Turgay Tunçer de, Hafız Mustafa 1864’ün Dubai şubesini ocak ayında ziyaret etmişti. Hafız Mustafa 1864’ün Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, Dubai şubesinin Genel Müdürü Ahmet Demir ile birlikte, Büyükelçi Tunçer’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Büyükelçi Turgay Tunçer’in eşi de yer aldı.

Büyükelçi Tuncay Tunçer tarafından mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını ifade eden Avni Ongurlar, ziyaretten oldukça memnun ayrıldıklarını belirtti. Türkiye’nin seçkin lokum ve tatlı markalarından biri olan ‘Hafız Mustafa 1864,’ Dubai’den sonra Katar ve İngiltere’nin başkenti Londra’da da şube açmaya hazırlanıyor. Markanın açılış hazırlığı süren Katar ve Londra şubelerinin, yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.