Güral Afyon'da dolu dolu bayram...

Güral Afyon Wellness & Convention, Ramazan Bayramı’nı dolu dolu geçirmek isteyenleri arefe gününden itibaren zengin bir programla ağırlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Güral Afyon'da dolu dolu bayram...

Bayram boyunca misafirlerini eğlenceli aktivitelerle eğlendirecek olan Güral Afyon, Petek Dinçöz’ün zengin repertuarıyla da misafirlerine tam bir müzik ziyafeti sunacak. Petek Dinçöz, renkli sahnesiyle bayramın ikinci günü, yani 20 Ağustos Pazartesi akşamı Güral Afyon misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Aileler müzik ziyafetinin tadını çıkartırken, çocuklar da Güral Afyon’un onlar için hazırladığı sürpriz aktivitelerle ve çeşitli programlarla eğlenecekler.

Çocuklu aileler için tam bir cennet...

Güral Afyon Wellness & Convention, toplam 9.500 metrekare alana sahip spa merkezi, yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2.200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Ramazan Bayramı’nı unutulmaz kılmak isteyenlerin kaçış noktası.

Spa alanında bulunan, termal jakuziler, Türk hamamı, aile hamamları, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen havuz gibi alanlar ailece keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin tek adresi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.