Güney Ege turizmi internetten tanıtacak

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Güney Ege’de bulunan tüm turistik merkezlerin tanıtımının yapılacağı tek bir web sitesi kurmayı planladıklarını söyledi.

31/12/2019 23:40
Güney Ege turizmi internetten tanıtacak

Aydın, Denizli ve Muğla illerinin oluşturduğu Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 74. yönetim kurulu toplantısı Aydın’da yapıldı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin başkanlığında yapılan toplantıya, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Turizmin, bölgenin en temel ortak özelliklerinden biri olduğunu belirten Vali Kocatepe, "Ajans koordinasyonunda bölgemizdeki farklı kurumların kendi il veya ilçeleri için geliştirdikleri turizm tanıtım fikirleri ve projeleri tek bir web sitesinde toplamayı hedefliyoruz. Proje, Güney Ege'nin tüm turizm ögelerini tek bir yerde güncel olarak toplayacak, sosyal medya uygulamaları ve akıllı telefon işletim sistemlerine de uyumlu olacak" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.