Otelin bahçesinde güneşlenen turistin üzerine palmiye devrildi

Antalya’nın Serik ilçesindeki 5 yıldızlı otelde talihsiz bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu turist ölümden döndü. Güneşlenmek için bahçeye çıkan yabancı uyruklu turistin üzerine palmiye ağacı devrildi. Yaralanan turist hastanede tedavi altına alındı.

21/04/2024 22:39
Otelin bahçesinde güneşlenen turistin üzerine palmiye devrildi

Antalya’nın Serik ilçesindeki 5 yıldızlı otelde talihsiz bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu turist ölümden döndü. Güneşlenmek için bahçeye çıkan yabancı uyruklu turistin üzerine palmiye ağacı devrildi. Yaralanan turist hastanede tedavi altına alındı. Medyatava'da yer alan habere göre, Antalya'da kuvvetli rüzgar ve yağış etkili oluyor. Serik ilçesinde fırtınadan dolayı talihsiz bir kaza yaşandı. Yabancı uyruklu turist ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre olay, Belek turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otel meydana geldi. 67 yaşındaki Keith Robert Mcgreevy  güneşlenmek için çıktığı otel bahçesinde fırtınadan dolayı devrilen palmiye ağacı üzerine düştü. Olay sonrası otel çalışanları tarafından ihbar üzerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Mcgreevy yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.