GÜMTOB'un yeni başkanı Ersin Yazıcı oldu

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GÜMTOB)'un Olağan Genel Kurul toplantısı ve 35. Yıl yemeği, Almira Otel'de gerçekleşt.

19/11/2019 18:57
GÜMTOB'un yeni başkanı Ersin Yazıcı oldu

Açılış ve saygı duruşu ile başlayan toplantı, Başkan Mehmet Haluk Beceren'in konuşmasıyla devam etti. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Delege Asıl ve Yedek üyelerin seçiminin ardından Mehmet Haluk Beceren, teşekkür konuşmasını yaptı.

Genel Kurul Toplantısı'nda üyelerin oybirliği ile seçilen Ersin Yazıcı Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu üyeleri; Mustafa Sezencan, Cengiz Tokatlı, Ali Akol, Erhan Akbaş, Fikret Karaçalı, Baki Mert Eken, Kadir Temizel, Emin Sarper, Ali Ulvi Gümüşhan, İsmail Murat Kurşun, Buğra Artıç, Burak Beceren, Mehmet Can Yazıcı ve Çetin Ceylan’dan oluştu.

"BAYRAĞI DEVRETMEK GEREK"

Mehmet Haluk Beceren; "Bizden istenen her türlü hizmeti her daim vermeye hazırız fakat bayrak değişimi gerekiyor sizlerin huzurunuzda bugün bu değişimi de yaptık katılımınıza teşekkür ediyorum" dedi.

YENİ BAŞKAN ERSİN YAZICI OLDU

Yeni dönem için başkan seçilen Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada, "Bana ve ekibime gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim, 18 yıldır GÜMTOB ailesine emek veriyoruz, bu ailenin bana verdiği katkılarla bugün karşınızdayım. Beni bu göreve layık gören GÜMTOB ailesine teşekkür eder, tüm yönetim kurulu üyelerimizle güzel ve başarılı işlere imza atmayı temenni ediyorum" diye konuştu.  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.